NaslovnicaVijestiBoateng upozorio Hummelsa: Ja sam još uvijek vođa naše obrane!

Boateng upozorio Hummelsa: Ja sam još uvijek vođa naše obrane!

Defanzivac Bayern Munchena Jerome Boateng upozorio je Matsa Hummelsa da nema namjeru odreći se uloge glavnog čovjeka u obrani bavarskog kluba.

Ja sam još uvijek vođa naše obrane Boateng

Hummels će na kraju sezone napustiti Borussiju Dortmund i doći u Bayern, a partner u novom klubu će mu biti Boateng u srcu zadnje linije Bavaraca, kao i u reprezentaciji Njemačke.

Boateng je izjavio za Kicker: “Neće biti puno promjena sljedeće sezone kada mi Mats bude partner u obrani. Moja pozicija ostaje ista, ja sam još uvijek vođa naše obrane, tako da nije važno tko će mi biti partner.”

Hummels će svoju posljednju utakmicu u dresu tima iz Dortmunda odigrati u finalu DFB Pokala protiv njegovog novog kluba, a Boateng očekuje tešku utakmicu za svog novog suigrača.

“Njegova posljednja utakmica u Borussiji Dortmund neće biti nimalo laka za njega. No, on će bez sumnje biti veoma motiviran i htjet će se oprostiti od Borussije osvajanjem trofeja.”

Boateng je u Bayern stigao iz Manchester Cityja 2011. godine za 13,5 miliona eura. U pet sezona u klubu odigrao je ukupno 205 utakmica i pritom postigao šest golova. Sa Bavarskim klubom je osvojio mnoštvo titula, uključujući četiri Bundeslige, dva DFB Pokala, jedan njemački Superkup, Ligu prvaka, UEFA Superkup, te Svjetsko klupsko prvenstvo.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!