NaslovnicazabavaMožete li prepoznati slavnog igrača? Njegova karijera završila je 2010. godine

Možete li prepoznati slavnog igrača? Njegova karijera završila je 2010. godine

Jedan od igrača koji su obilježili prve godine nogometa u samostalnoj Češkoj bez sumnje je Patrik Berger. Tijekom 90-ih godina Česi su imali jednu od najjačih selekcija u Europi. Igrali su u finalu Europskog prvenstva 1996. godine gdje su nesretno poraženi od Njemačke.

Proslavio se fenomenalnim potezima na tom prvenstvu pa je ubrzo izborio transfer u Liverpool u kojem je proveo sedam godina.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Iako je bio jedan od najboljih ofenzivnih veznjaka u Europi, danas živi prilično povučeno i rijetko se pojavljuje u javnosti. Berger je karijeru završio 2010. godine, a njegova prepoznatljiva duga kosa je prošlost. Patrick sada izgleda potpuno drugačije.

Od odlaska u mirovinu odlučio se maksimalno posvetiti obitelji, a dijelove svog privatnog života često dijeli na društvenim mrežama. Bergera gotovo nitko ne bi prepoznao na ulici. Izgled mu se dosta promijenio, ali je u dobroj formi zahvaljujući ribolovu, planinarenju i igranju amaterskih utakmica u nižem rangu češkog nogometa.

Priroda je ono u čemu najviše uživa. To se posebno odnosi na ribolov. Tamo ga često mogu sresti, ali rijetko tko može na prvu shvatiti da je pred njim legendarni nogometaš.

Često ga se u komentarima naziva Robinson Crusoe po slavnom liku iz romana Daniela Defoea.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!