NaslovnicaVijesti"Bojiš li se otkaza?" - Van Gaal ga 'uništio' odgovorom

“Bojiš li se otkaza?” – Van Gaal ga ‘uništio’ odgovorom

Chelsea i Manchester United su jučer odigrali neriješeno na Stamford Bridgeu, konačni rezultat je bio 1:1, a utakmicu je obilježila strašna povreda Zoume.

Manchester United nije pobijedio, a novinarima iz Engleske je to bio razlog da Van Gaala upitaju boji li se otkaza.

Van Gaal je jednom od novinara odgovorio: “Možda češ ti otkaz dobiti sutra. Reci mi svoje ime pa da ga mogu spomenuti!”

Nakon utakmice Van Gaal je priznao da je njegova momčad bila bolja, te da je mogla pobijediti.

“Frustiran sam iz razloga što smo bili bolja momčad. Ponovo i ponovo nismo pobijedili utakmicu. Imali smo bolje prilike, ali nismo pobijedili utakmicu. Igrali smo fantastično do zanje četvrtine kada nismo zadržali loptu onako kako smo trebali”, kazao je Van Gaal, te dodoa:

“Nismo imali sreće na kraju, primili smo gol na nevjerovatan način. Chelsea je pokušavao dugim loptama, igrali su jako agresivno, a mi nismo bili dobri u odbrani. Nismo smjeli nabijati lopte bez razloga.”

[su_netbet_nfl]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!