NaslovnicaVijestiBolji od Eden Hazarda? Navijači Chelseaja žale za bivšim igračem!

Bolji od Eden Hazarda? Navijači Chelseaja žale za bivšim igračem!

Bivši krilni igrač Chelseaja, Mohamed Salah je nastavio svoju dobru formu postizanja golova u utakmici protiv Stokea, gdje je Liverpool pobijedio sa 3-0 na Britannia stadionu u srijedu navečer, gdje je Salah ušao sa klupe.

Bolji od Eden Hazarda

Navijači Chelseaja su imali svoje mišljenje u vezi ovog Egipćanina. Jose Mourinho ga je prodao u Romu 2016. godine, tijekom svog vremena na Stamford Bridgeu, dok je Egipćanin imao samo dva gola u 19 nastupa za klub iz zapadnog Londona.

Međutim, on je krenuo u novu sezonu sa Liverpoolom u senzacionlanoj formi ispred gola, gdje je postigao 17 golova u 21 utakmici u svim natjecanjima.

[su_bonus]

12 tih golova je došlo u Premier ligi i on je sada prvi strijelac Premier lige – dva ispred Tottenhamovog Harry Kanea.

Navijači Chelseaja su na društvenim mrežama dali svoje mišljenje o napretku ovog bivšeg igrača sa Stamford Bridge, a dok su neki rekli da je čak bolji i od Hazarda, drugi su pak govorili da ga klub nikada nije trebao prodati.

Ispod možete pogledati par reakcija sa Twittera:

https://twitter.com/fantasistiEN/status/935987566402252800

[su_cashout]


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!