NaslovnicaVijestiBolnica u Barceloni: Sa reprezentativne pauze se čak pet prvotimaca vratilo povrijeđeno!

Bolnica u Barceloni: Sa reprezentativne pauze se čak pet prvotimaca vratilo povrijeđeno!

Reprezentativna pauza je Barceloni prouzrokovala mnoge probleme. Veliki broj Barceloninih igrača bio je na reprezentativnim okupljanjima, gdje su sa svojim selekcijama igrali prijateljske susrete. Sa reprezentativne “pauze” čak petorica prvotimaca se vratilo sa povredama u možda najnezgodinijem dijelu sezone.

Bolnica u Barceloni

Katalanski div neće pamtiti posljednju reprezentativnu pauzu u najsjajnijoj memoriji. Ne samo da je Barcelona bila neko vrijeme bez većine svojih najvažnijih igrača, nego će njih čak petorica morati posjetiti medicinsku službu kluba kada se vrate u Barcelonu.

>> Ljubav je konačno “pukla”: Gareth Bale nakon pet godina napušta Madrid!

Priča o Lionelu Messi je poznata, propustio je obje nacionalne prijateljske utakmice jer je imao problema s mišićima bedra. Po povratku, detaljno će ga pregledati medicinska služba kluba, ali kako sada stvari stoje problemi nisu ozbiljnije prirode. Ipak, njegov nastup na sljedećoj utakmici španjolske lige je upitan te bi zbog predostrožnosti susret mogao propustiti.

[su_live_koeficijenti]

Zbog povrede, vratar Marc Andre Ter Stegen propustio je drugu prijateljsku utakmicu Njemačke, a mjenjao ga je Kevin Trapp. Ter Stengen ima probleme s koljenom, te njegova zdravstvena situacija još nije poznata.

[su_live_koeficijenti_v2]

U utakmici s Argentinom, reprezentativci  Španije pretrpjeli su povrede. Tako je Andres Iniesta povrijedio gležanj a Gerard Pique koljeno. Lucas Digne, koji je protiv Kolumbije povrijedio mišić idalje je u najozbiljnijoj situaciji. Svi navedeni igrači će proći detaljnije pretrage, što bi definitivno trebalo potvrditi ozbiljnost ozljeda i kada bi se trebali vratiti na teren.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!