NaslovnicaVijestiBOMBA IZ MADRIDA: Isco ima novi ugovor i to kakav! Nevjerovatna klauzula...

BOMBA IZ MADRIDA: Isco ima novi ugovor i to kakav! Nevjerovatna klauzula od koje će vam se zavrtjeti

BOMBA IZ MADRIDA: Isco ima novi ugovor i to kakav! Nevjerovatna klauzula od koje će vam se zavrtjeti! Real je uradio ono što je bila jedina logična stvar i ono što je obećao svim navijačima. Produžili su ugovor ponajboljem igraču Reala. Prije godinu dana, bio je na izlaznim vratima, a sada Isco ima nevjerovatan ugovor u Madridu.

Isco ima novi ugovor

Prie godinu dana bio je na izlaznim vratima kluba. Nije bio u planovima Reala, nije bio u prvoj postavi u španskoj reprezentaciji. Trebao mu je prostor, trebale su mu minute na terenu, a s druge strane bio je svijestan da nije pokazao maksimum. Odlučio je da ostane, odlučio je da pokuša ponovo. Real je stidljivo počeo pregovore, ali nisu potpisali novi ugovor sa igračem. I šta se desilo? Isco je ušao u poslednju sezonu ugovora, a sa fantastičnim nastupima u zadnjih godinu dana, postao je jedan od najboljih fudbalera na svijetu.

>> PSG doveo još jednog igrača Barcelone: Nakon Neymara, došao je i ‘novi Messi’

Teoretski, u januaru je mogao pregovarati sa bilo kojim klubom i otići bez odštete, ali Real je obećao svojim navijačima da se to neće desiti. I neće. Pregovarali su nekoliko puta o detaljima novog ugovora, razgovarali i složili se. Isco je potpisao do 2022. godine, njegova trenutna plata je skoro duplirana, a najimpresivnija je otkupna klauzula. Otkupna klauzula koja je postala poznata po Neymaru, koju je PSG aktivirao te platio 222 miliona eura.

I dok je Barca potpisala ugovor sa Neymarom sa ugrađenom klauzulom od 222 miliona eura, samo godinu dana ranije prije nego što je otišao, te su svjesni da su napravili grešku postavljajući relativno nisku klauzulu, Real je postupio sasvim drugačije. Ko god želi da kupi Isca, moraće platiti 700 miliona. Da, 700 miliona, eura. Naravno, nevjerovatno, čak i u ovim ludim transferima danas, skoro pa nemoguće za platiti.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!