NaslovnicaVijestiBomba iz Madrida: Simeone i Atletico za napadača ponudili 65 miliona eura

Bomba iz Madrida: Simeone i Atletico za napadača ponudili 65 miliona eura

Bomba iz Madrida: Simeone i Atletico za napadača ponudili 65 miliona eura! Bez obzira na suspenziju od strane UEFA-e zbog koje ne mogu registrovati nove igrače do mjeseca januara, iz Atletica u ovom prelaznom roku neće sjediti skrštenih ruku. Igrači koje dovedu ovo ljeto moći će nastupati za Atletico od januara 2018. godine, a do tada bi bili posuđeni klubovima iz kojih su kupljeni. Jedan od takvih je Alexandre Lacazette.

Simeone i Atletico za napadača ponudili 65 miliona eura

Predsjednik Lyona Jean-Michel Aulas je otkrijo da je madridski Atletico za napadača Lyona ponudio nevjerovatnih 65 miliona eura, te bi ga tako učinio jendim od najskupljih napadača u historiji nogometa. Atletico Madrid nikada ranije nije mogao parirati rivalima iz La lige, Real Madridu i Barceloni kada su u pitanju transferi i visoke ponude za nogometaše. Najveći iznos koji su izdvojili za pojačanje bio je 45 miliona eura koje su platitli Portu za Radamela Falcaa. Ove godine Atletico je spreman otvoriti kasu i ponuditi rekordan iznos za Alexa Lacazettea, što je i potvrdio prvi čovjek Lyona.

>> Poznato gdje će Mario Balotelli igrati sljedeće sezone

“Atletico je za našeg napadača ponudio 53 miliona eura, a sa raznim bonusima taj bi iznos narastao do 65 miliona eura. I direktori Arsenala to znaju, jer dan danas cijena za igrača koji svake sezone postiže po 30 golova je takva. Iskreno ja nikada nisam ni razmišljao o Arsenalu, jer sam bio ubjeđen da će preći u Atletico.” odgovorio je prvi čovjek Lyoan na pitanje kakve su šanse da Lacazette završi u Arsenalu.

[su_live_koeficijenti]

“Trenutno ga nemam namjeru prodati, jer će i u januaru postajati interes Atletica za njega. Istina je da ga želi i Arsenal, ali trenutno vam ne mogu reći kako će se odvijati pregovori u narednim sedmcama. Jedno znam, Lyon kao veeliki francuski klub, sebi ne može dozvoliti da ostane bez zamjene za igrača kao što je Lacazette.”


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!