NaslovnicaVijestiBOMBA IZ ŠPANIJE! Veliki preokret u slučaju Oblak: Ne ide u PSG,...

BOMBA IZ ŠPANIJE! Veliki preokret u slučaju Oblak: Ne ide u PSG, ali ima priliku naslijediti velikog, najvećeg…

BOMBA IZ ŠPANIJE! Veliki preokret u slučaju Oblak: Ne ide u PSG, ali ima priliku naslijediti velikog, najvećeg… Ovog ljeta mnogo se pisalo o odlasku Jana Oblaka iz Atletico Madrida, ali je on ipak ostao u klubu iz isto razloga kao i Griezmann, zbog UEFA-ine kazne o zabranu dovođenja novih igrača. Glavni kandidat za njegovo dovođenje bio je PSG, ali sada se u utrku uključio još jedan velikan.

Veliki preokret u slučaju Oblak

Španjolski športski časopis AS, iz dobro informiranih izvora, piše da je kontakt s vodstvom madridskog Atletica napravio niko drugi nego torinski Juventus! Pred početak sezone oni su doveli poljskog vratara Wojciech Szczesnog, ali niko ga ne vidi kao nasljednika velikog Gianluigi Buffona, koji će uskoro biti napuniti 40 godina. I očito je istina, jer Juventus vidi idealnog nasljednika Buffona, samo u Janu Oblaku.

>> Evo kako je Mario Balotelli reagovao na svađu između Cavanija i Neymara

Već neko vrijeme govorilo se da će nemilosrdni bogati pariški šefovi platiti Oblakovu otkupnu klauzulu odmah nakon aktiviranja Neymarove klauzule. Oblakova klauzula iznosi 100 milijuna eura ali pred kraj transfer roka stvari su se smirile. Tada je postojala i mogućnost produženja ugovora s Atleticom, kako bi Oblak postao jedan od najbolje plaćenih igrača u timu, zatim je počela nova sezona, o odlasku se nije pričalo ali sada transfer opet aktualan.

Prema pisanju lista As, Juventus je spreman kupiti Oblaka naredno ljeto, a ukoliko on ne potpiše novi ugovor sa Atleticom do tada, uprava Juventusa će na njima svojstven način pokušati smanjiti otkupnu klauzulu te Buffonovg nasljednika dovesti za manje od 100 miliona. U svakom slučaju Oblak bi trebao postati najskuplji golman svih vremena, a da u ovome ima istine potvrđuju riječi njegovog agenta koji je prije par mjeseci izjavio kako je i Italija nova moguća destinacija ovog sjajnog vratara.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!