BOMBA: Zoran Mamić napustio Dinamo!

Iako još nema službenog očitovanja nogometnog kluba Dinamo Zagreb, niti Zorana Mamića, klub Al Nassr, objavio je na svom twitter profilu kojeg prati preko 800.000 ljudi da je Zoran Mamić njihov novi trener!

Prije par sati Dinamo Zagreb je na svojim web stranicama objavio: “Slijedom medijskih napisa u vezi mogućeg odlaska trenera Dinama Zorana Mamića želimo službeno potvrditi interes Al Nassra za našeg trenera. Sve detaljnije informacije klub će objaviti do kraja tjedna.”

Zoran Mamić tako će naslijediti španjolca Raula Caneda-u na klupi ovog renomiranog kluba iz Saudijske Arabije.  Nagađa se kako će Zoran Mamić sa sobom povesti veliki dio stručnog stožera iz Dinama, uključujući i Damira Krznara.

Al Nassr osvojio je prvenstvo Saudijske Arabije u sezoni 2013/2014 te 2014/2015, da bi sezonu 2015/2016 završili tek na osmom mjestu, te je to i glavni razlog zašto su bogati vlasnici potražili zamjenu za španjolskog trenera.

[su_hrvatska__spanjolska]

Ostaje pitanje tko će doći na mjesto glavnog trenera Dinamo Zagreba, koga će dovesti u stručni stožer, te koliko će dobro uspjeti pripremiti momčad pred nove europske izazove…

Bet365 banner 300x250
Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)