NaslovnicaVijestiBonucci odgovorio na pitanje zašto je prešao u Milan

Bonucci odgovorio na pitanje zašto je prešao u Milan

Leonardo Bonucci, stoper Milana, odgovorio je na pitanje zašto je prešao u Milan iz Juventusa, i to na dječijoj božićnoj proslavi.

zašto je prešao u Milan

Nogometaš Milana i italijanske reprezentacije, šokirao je nogometnu javnost ljetošnjim prelaskom iz Juventusa u suparnički Milan, u transferu vrijednom 42 milijuna eura.

Na dječijoj božićnoj proslavi, jedna djevojčica postavila mu je pitanje zbog čega je iz Juventusa otišao u Milan, a Bonucci joj je odgovorio.

[su_no1forfootball]

“Recimo da odgovor nije primjeren za djevojčicu. Znojim se zbog odgovora više nego u 90 minuta na terenu. Dogodile su se neke stvari koje su Juventus i mene natjerale na tu odluku”, rekao je Bonucci pa dodao:

“Čim je stigao poziv Milan, nisam sekunde razmišljao, a još jednom hvala direktorima Fassoneu i Mirabelliju.”

Sudeći prema Bonuccijevim riječima, očigledno da se nije rastao sa “Starom damom” na prijateljski način, a mogući razlog odlaska je neslaganje sa trenerom Massimilianom Allegrijem.

Transfer glasine: Alexis odbio 21 miliona eura za godinu dana, Griezmann se sastao sa predstavnicima velikana, United vraća odbjeglog sina

Spalletti objasnio razlog poraza od Udinesea

Nakon što je 2005. godine započeo karijeru u niželigaškom Viterbeseu, Bonucci je prešao u Inter gdje nije dobio priliku, te je nekoliko sezona proveo na posudbi u Trevisu i Pisi, prije nego je 2009. potpisao za Bari.

Njegova obrambena suradnja s Andreom Ranocchijom i izvrsne partije donijele su mu transfer u Juventus, gdje je, zajedno s Giorgijom Chiellinijem i Andreom Barzaglijem, postao ključni igrač u obrani.

U periodu od 2012. do 2016. godine osvojio je pet uzastopnih naslova prvaka Italije. Godine 2017. potpisao je za Milan, u potezu koji je došao kao veliko iznenađenje za nogometni svijet, a koji je navodno bio posljedica lošeg odnosa s trenerom.

Bonucci je 2010. godine debitirao za Italiju, a sudjelovao je na Svjetskim prvenstvima 2010. i 2014. te na Europskim prvenstvima 2012. (na kojemu osvaja srebro) i 2016. godine, a osvojio je i broncu na Kupu konfederacija 2013. godine.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!