NaslovnicaVijestiBonucci već odlazi u novi klub?

Bonucci već odlazi u novi klub?

Leonardo Bonucci, bivši igrač Intera i Juventusa, a danas kapetan AC Milana navodno je nesretan u svom novom klubu i vrlo lako bi već na zimu ili možda i na ljeto mogao potražiti novi klub gdje bi ponovno mogao pokazati sav raskoš svog talenta. Na kraju krajeva nije slučajno bio u najboljih XI na svijetu prethodne sezone.

Bonucci već odlazi

Gazzetta dello Sport piše kako je Leo Bonucci razočaran projektom novog Milana, očekivao je puno više od cijele priče. Njegov odlazak iz Juventusa gdje je bio jedan od najboljih stopera svijeta bio je poprilično šokantan za nogometnu javnost. 30-godišnji stoper došao je AC Milan za 40 milijuna eura, svi su bili oduševljeni tim transferom, no ispostavilo se da Bonucci nije toliko dominantan bez svojih suigrača iz Juventusove zadnje linije.

Bez obzira na lošu polusezonu u Milanu – nitko ne sumnja u Bonuccijeve nogometne kvalitete. Dapače, pola Europe stoji u redu da kupi jednog od najboljih stopera svijeta u zadnjih nekoliko sezona. Bonucci je velika želja Guardiole i Pep bi ga rado volio vidjeti kako vodi zadnju liniju prvoplasirane momčadi Premier lige. Ništa manje zainteresirani nisu ni Real Madrid i Barcelona koji su u potrazi za stoperom koji će im pomoći u knock-out fazi Lige prvaka, a Bonucci je taj jer njegov AC Milan ne igra najelitnije klupsko natjecanje.

[su_watch_live_football]

Osim Reala i Barce koji traže stopera za knock-out fazu Lige prvaka, to rade i njihovi protivnici u osimini finala. Za usluge 30-ogodišnjeg Talijana zainteresirani su Chelsea i PSG. Chelsea je jedna od najrealnijih opcija s obzirom da Conte, njegov bivši trener, i dalje igra s 3 igrača u zadnjoj liniji, odnosno u sustavu koji odgovara Bonucciju, a nije niti nepoznato kako je Bonucci nedavno rekao kako bi volio neki ovi izazov u karijeri – Premier liga idealna je prilika.

AC Milan sve negira

Klub iz Milana negirao je sve medijske natpise o tome kako je Leonardo Bonucci nesretan i razočaran projektom AC Milana. “Naš kapetan Leonardo Bonucci presretan je u Milanu” kažu u Milanu. “Mi smo u fazi balansiranja momčadi, klub je u jednom teškom periodu, a sada se još moramo braniti i od interesa velikih momčadi koji se raduju lažnim vijestima o odlasku našeg kapetana. To su sve izmišljotine i laži. Stvarnost je potpuno drugačija jer je Leonardo klupu potvrdio kako je sretan i kako želi ostati u Milanu.”

[su_live_koeficijenti]

“Leonardo kao i svi ostali igrači radi naporno kako bi došao u idealnu formu i kako bi izvukli klub iz teške pozicije u kojem se sada nalazi. Sve ove priče pred Božić o odlasku su samo plod nečije mašte, zasnovane na ničemu.” – poručili su iz AC Milana.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!