Bookmakeri priznali da je SvijetKladjenja portal bio u pravu!

Nakon što smo uočili ogromnu grešku u ponudi Unibet kladionice nesebično smo o tome obavijestili posjetitelje SvijetKladjenja portala a drastična korekcija koeficijenta najbolje pokazuje koliko smo bili u pravu!

Kladionica tipovi

Naime u trenutku kada smo objavili post naziva Velika GREŠKA kladionica koeficijent na više od 4,5 kartona na utakmici Standard Liegea i Moldea bio je čak 3,20! Nakon našeg teksta mnogi naši posjetitelji uplatili su ovu okladu a i bookmakeri su shvatili svoju pogrešku, indirektno je priznali te u više navrata korigirali koeficijent.

Unibet greška kladionice

Ako se pitati koliko je koeficijent smanjen evo vam i odgovora. Bookmakeri su, nakon teksta na SvijetKladjenja portalu, te očito velikog broja uplata naših posjetitelja koeficijent smanjili sa početnih 3,20 na konačnih, vjerovali ili ne, 1,54!

Unibet valuebet

 

Dakle da ste pratili SvijetKladjenja portal te brzo reagirali prilikom objave posta o grešci kod Unibet kladionice na 100€ mogli ste imati dobitak od 320€, odnosno 220€ zarade. Ukoliko istu okladu uplatite po koeficijentu 1,54 na 100€ uplaćenih dobili biste 154€, odnosno Vaša zarada bi bila 54€!

Naravno bilo je i onih koji su uplatili over 3,5 kartona po fantastičnom koeficijentu 1,88, što više nije moguće niti uplatiti.

Treba li Vam bolji razlog da i ubuduće pratite SvijetKladjenja portalu?! Naravno, na portalu i forumu sve je, kao i uvijek besplatno!

Kladjenje forum

Oznake: