NaslovnicaVijestiBookmakeri vjeruju da će on postati novi trener Bayerna

Bookmakeri vjeruju da će on postati novi trener Bayerna

Tko će to biti, Thomas? Thomas Tuchel i Jurgen Klopp su spomenuti kao kandidati za veliki posao u Bayernu.

Bookmakeri vjeruju

Ovo je najveća odluka Bayern Munchena ovog desetljeća. Odlazak Carla Ancelottija na početku sezone je bila Bayernova odluka, jedno od najbržih otpuštanja trenera ovog kluba ikada.

Uz nekoliko problema, novi trener će popuniti to mjesto, no tko će to biti? Tko su glavni kandidati za popunjavanje najboljeg posla u njemačkoj nogometnoj ligi?

Thomas Tuchel

Najbolja audicija za posao u Bayernu je pobijediti ih. Tuchel je to uspio dva puta dok je bio trener Borussije Dortmund, uključivajući i izbacivanje Bayerna iz DFB kupa u polufinalu prošle sezone, no možda je još važniji način na koji je Tuchelova momčad Mainza ušla na Allianz Arenu u rujnu 2010. godine, gdje su ostvarili pobjedu od 2-1, što je zapalo za oko predsjedniku Uliju i Karl-Heinz Rummeniggeu.

[su_live_koeficijenti_v2]

Tuchel trenutno živi u Munchenu i ako se Bayern odluči dovesti bivšeg menadžera BVB-a, mislim da neće pogriješiti, jer se dokazao kao jedan od najvećih taktičara u nogometnom svijetu. To je i dokazao u Borussiji Dortmund kao što svi znamo. Predsjednik Bayerna bi također volio imati trenera koji govori njemački jezik, što je jedna velika prednost za Tuchela, a zbog toga ga i kladionice favorizuju.

Willy Sagnol

Kada je riječ o odabiru nasljednika Willy Sagnol je već dobio posao o kojem je mogao sanjati. Već je zadužen za prvu momčad kao privremeni glavni trener i Francuz ima najbolju moguću priliku da se pokaže i ostane da radi u Bayernu. Sa impresivnim radom iza njega u Bordeauxu i Francuskoj U21, kao i poznavanju kluba od glave do pete u kojem je proveo devet godina kao igrač, Bavarci bi mogli možda i odabrati Sagnola, no sačekajmo da vidimo kao će se on snaći na tom mjestu.

[su_no1forfootball]

Jurgen Klopp

Možda će Bayern gledati izvan očiglednih kandidata i učiniti nešto potpuno drugo. Tu je Jurgen Klopp. On nikada nije bio zainteresiran za potpisivanje zvijezda u klub – divimo se njegovom nogometnom stilu. Teško je vidjeti ga da napušta Liverpool – čak i u ovako teškoj situaciji na Anfieldu – ali to možda neće spriječiti Bayerna da pokuša.

Julian Nagelsmann

Hoffenheimov trener je također među kandidatima, a sezonu je započeo vrlo dobro, gdje je odveo svoj tim do četiri pobjede i dva remija u prvih šest utakmica, a nalazi se na drugom mjestu na tabeli, jedno iznad Bayerna.

UPLATI!
Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!