NaslovnicaVijestiBranič Juventusa prvi na listi želja Contea

Branič Juventusa prvi na listi želja Contea

Branič Juventusa prvi na listi želja Contea! Nakon što je u svojoj prvoj sezoni preporodio Chelsea i odveo ih do naslova prvaka Engleske, Antonio Conte tu se ne želi zaustaviti. Naredni cilju koji je sebi Conte zacrtao je trofej namjenjen pobjedniku Lige prvaka, ali konkurencija koju će imati je mnogo veća nego u Engleskoj. Za to će mu biti potrebna prava pojačanje, a novo potencijalno pojačanje pronašao je u svojoj nekadašnjoj ekipi.

Branič Juventusa prvi na listi želja Contea

Engleski prvak Chelsea će dati sve od sebe u namjeri da na Stamford Bridge dovedu odbrambenog igrača Juventusa i jednog od najbolji na svijetu, Leonarda Bonuccija. On je ponovo na radaru engleskih klubova, koje je u prošlosti redovno odbijao. Engleski list Telegraph, koji je Bonuccija proše sedmice proglasio za najboljeg braniča na svijetu, prenosi vijest da je Chelsea opasno zagrizao za braniča Juventusa, te da svog aduta vide u Conteu koji je veliki prijatelj sa Bonuccijem.

[su_bet365_live_koeficijenti]

Pep Guardiola je konkurencija Conteu, ali ukoliko se Bonucci odluči da nausti Staru damu, jasno je da će karijieru nastaviti kod svog nekadašnjeg trenera, Antonio Contea. Sportski list, Il Masagero koji je dobro upoznat sa dešavanjima u Juventusu, prenosi vijet da je Chelsea spreman platiti 50 miliona eura za usluge ovog braniča, koji bi dobio godišnju platu od 8 miliona eura. Što se tiče plate, on trenutno u Juventusu zarađuje duplo manje.

>> Najbolji igrač RB Leipziga velika želja Kloppa

Dosta zavisi i ishod finalne utakmice Lige prvaka, te ukoliko Juventus istu osvoji, teško je očekivati da će do transfera doći… Ali, gdje ima vatre ima i dima, pogotovo ako su u pitanu Conte i Chelsea.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!