NaslovnicaVijestiBranislav Ivanović nemilosrdno ismijavan na Twitteru nakon poraza od Leicestera

Branislav Ivanović nemilosrdno ismijavan na Twitteru nakon poraza od Leicestera

Branislav Ivanović nemilosrdno ismijavan na twitteru nakon sinoćnjeg poraza Chelseaja od Leicestera na King Power stadionu. Šta se dogodilo Chelseaju ove sezone? Izgubili su još jednu utakmicu, ovaj put od Leicestera i pali na 16 mjesto na tabeli.

Branislav Ivanović nemilosrdno ismijavan

Lisice su veliko iznenađenje ove sezone, vratili su se na vrh tabele pobjedom protiv Plavaca. zahvaljujući golovima dinamičkog dua, Jamie Vardyja i Riyad Mahreza.

U drugom poluvremenu Loic Remy je postigao gol i vratio tračak nade za navijače Chelseaja, ali nisu bili u mogućnosti da do kraja izjednače rezultat i upisali su deveti poraz ove sezone u 16 utakmica.

Jedan igrač je posebno i nemilosrdno ismijavan na Twitteru, ali ne i po prvi put ove sezone, dešavalo se i prije, a kako i ne bi kada je Chelsea pred zonom ispadanja.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Taj igrač je Branislav Ivanović, svakako jedan od najboljih defanzivaca prošle sezone kada je Chelsea osvojio titulu, ali ovaj put je imao takvu noć na King Power stadionu da će htjeti što prije da je zaboravi.

Srpskom reprezentativcu je bio zadatak da čuva Marc Albrightona svih 90. minuta, ali bivši igrač Aston Ville ga je okrenuo naopačke tokom cijele utakmice.

Ne samo da je podbacio u čuvanju tog 26-godišnjaka, nego je i mašio fantastičnu priliku, gdje je mogao vratiti Chelseaja u igru mnogo ranije u drugom poluvremenu.

Sam na drugoj stativi, Ivanović je imao šansu da postigne gol, da je samo pružio nogu i dodirnuo loptu ona bi ušla u prazan gol, ali to se nije desilo i Ivanović je ismijan na društvenim mrežama.

https://twitter.com/Fewso/status/676513917150040065

[su_bet_at_home_1]

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!