NaslovnicaVijestiBranislav Ivanović: Udarit ću Vardyja ukoliko će to pomoći timu

Branislav Ivanović: Udarit ću Vardyja ukoliko će to pomoći timu

Napadač Leicester Cityja uživa u odličnom početku sezone, ali branič Chelseaja je spreman i prekršiti pravila kako bi ga zaustavio.

ivanovic

Branič Chelseaja, Branislav Ivanović je izjavio da će udariti Jamia Vardyja ukoliko će to pomoći Chelseaju da dođe do pobjede u ponedjeljak navečer.

Vardy je zabio 14 golova za Leicester ove sezone, te je oborio i rekord postigavši gol na 11 uzastopnih utakmica, koji je prethodno držao bivši napadač Manchester Uniteda, Ruud van Nistelrooy. Reprezentativac Srbije je svjestan prijetnje koju Vardy predstavlja, ali će iskoristiti sva raspoloživa sredstva kako bi zaustavio Engleza.

Na pitanje novinara da li će ga i udariti tokom utakmice, Ivanović je odgovorio: “Ukoliko će to pomoći, da. Neki napadači ne vole kad ih se tako udari, to im ubija samopouzdanje.”

Također je i pohvalio trenutnu formu napadača ‘lisica’: “Vardy je igrač koji mnogo trči i stvara dosta prostora za svoje suigrače. Oni su puni samopouzdanja. Mislim da će to biti veoma teška utakmica.”

Chelsea se nalazi u donjoj polovici tabele pred ogled protiv Leicestera, koji je na rasporedu u ponedjeljak u 21 sat. Mourinhov tim je izgubio u 8 od 15 odigranih premierligaških utakmica, dok je tim Claudija Ranierija poražen samo jednom.

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

[excerptlist num=3 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!