NaslovnicaVijestiBrat Tonija Kroosa, Felix otkrio planove njemačkog reprezentativca

Brat Tonija Kroosa, Felix otkrio planove njemačkog reprezentativca

Britanski list Starsport navodi da je Manchester United zainteresovan za igrača Real Madrida i njemačkog reprezentativca, Tonija Kroosa, dok Daily Mirror ima drugačije informacije. Oni pak tvrde da je za Kroosa zainteresovan Arsenal.

otkrio planove

Kroos je nedavno izjavio da mu se ne sviđaju stalne promjene u taktici Real Madrida, a i da bi mogao da bira gdje da nastavi karijeru, to bi najprije bila Engleska.

Ostrvski mediji navode da su tamošnji klubovi spremni platiti čak do 60 miliona eura za usluge 26-godišnjeg njemačkog reprezentativca. Toliko novca traži Real Madrid za Kroosa.

Ali, rijetko ko zna da Toni Kroos ima brata koji nastupa za Union Berlin gdje je na pozajmici iz Werdera iz Bremena. Felix Kroos vjeruje da njegov brat Toni uopšte nije srećan u Španiji.

“Smjena trenera nije razlog zbog kojeg bi on napustio Madrid. Ako bi uopšte napustio Real, mislim da trener nije razlog. To bi bila njegova lična odluka. Mislim da ne planira ništa trenutno.

Njegov brat ipak smatra da Toni neće napustiti Real ovog ljeta, ali kad bude napuštao da će njegova sljedeća destinacija biti Premiership.

“Ako igrate dobro možete se prilagoditi svugdje. Mislim da je Toni upravo takav. Ukoliko ode u Englesku mislim da bi jedina promjena bila što ne bi mogli da slavimo Božić zajedno zbog utakmica.”, rekao je Felix Kroos.

“Ali mislim da bi se mogao naviknuti na to. Uostalom, uvijek je puno transfer nagađanja u Engleskoj i Španiji.”, završio je Felix Kroos, a prenosi engleski list Daily Star.

Toni Kroos karijeru je počeo u Bayernu iz Minhena, a prije Bayerna u mlađim selekcijama je nastupao za Hansu iz Rostocka. Za prvi tim Bayerna debituje 2007. godine, a prije toga je nastupo za B tim Bayerna. Godinu dana (2009-2010) provodi na pozajmici u Bayeru iz Leverkusena, a 2014. godine uslijedio je transfer njegove karijeri kada je prodat Real Madridu.

Za reprezentaciju Njemačke debitovao je 2010. godine i od tada nastupao 64 puta za nacionalni tim.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!