NaslovnicaVijestiEvo što kladionice kažu za utakmicu Hrvatske i Latvije

Evo što kladionice kažu za utakmicu Hrvatske i Latvije

Danas u 18 sati, Hrvatska nogometna reprezentacija gostuje u Rigi kod Latvije u ključnom susretu kvalifikacija za Europsko prvenstvo. Suprotstavljajući se najslabijem timu u svojoj skupini, Hrvatska ima priliku ispraviti nedavne neuspjehe iz listopada i ostvariti važnu pobjedu kako bi se približila izravnom plasmanu na Euro.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Prema kladionicama, Hrvatska je izraziti favorit s niskim koeficijentom od 1.15 za pobjedu momčadi Zlatka Dalića. To znači da bi ulog od 100 eura donio tek 115 eura dobiti, jer u bet365 kladionici nema manipulativnih troškova i poreza na dobitak. S druge strane, Latvija se smatra ogromnim autsajderom na domaćem terenu, s visokim koeficijentom od 30 za pobjedu, što implicira potencijalni dobitak od oko 3000 eura za ulog od 100 eura. Koeficijent za remi iznosi 10.

Valja se prisjetiti da je prije malo više od mjesec dana Hrvatska doživjela poraz u Osijeku od Turske (0:1), a zatim je pretrpjela i neuspjeh u gostima kod Walesa u Cardiffu (1:2). To ju je gurnulo niz ljestvicu u njezinoj kvalifikacijskoj grupi, izlažući je riziku dodatnih kvalifikacija. Iako postoji mogućnost izbjegavanja istih, nema prostora za greške u dva ključna susreta.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Ovo su termini polufinalnih utakmica Lige prvaka

0
Nakon odigravanja uzvratnih susreta četvrtfinala Lige prvaka, identificirani su polufinalisti natjecanja. U ždrijebu održanom u Nyonu 15. ožujka, određeni su potencijalni suparnici u polufinalnim...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!