BRAVO SERGIO: Evo šta je Ramos poručio putem Twittera!

Kapiten i jedan najvažnijih igrača Reala Madrida Sergio Ramos pamtiti će gradski derbi protiv Atletica. Bravo Sergio orilo se sa tribina Wanda Metropolitano stadiona.

BRAVO SERGIO

Taj stadion Ramos neće baš pamtiti po dobrom, jer je defanzivac dobio jak udarac u glavu.

U 37. minuti utakmice Ramos je bio na par metara od gola Atletico Madrida, na kraju se ispostavilo da je došao na pogrešnu stranu, i zateko se u pogrešno vrijeme.

Naime, Ramos je pokušao postići gol glavom, ali u tom trenutku je dobio veoma jak udarac u glavu. Defanzivac Atletica je želio da izbaci loptu, ali umjesto lopte on je udario Španca.

U prvom trenutku činilo se kao da Ramos nije teško povrijeđen, ali se kasnije ustanovilo da je to teža povreda zbog koje je morao napustiti igru.

Nakon utakmice iz kluba su potvrdili da je Ramosu slomljen nos, te je pod upitnikom za narednu utakmicu koju Real Madrid igra u okviru Lige prvaka protiv Apoela.

“Za ovaj grb i dres ću krvariti hiljadu puta. Hvala vam na podršci. Vraćam se ubrzo”, napisao je Sergio Ramos na Twitteru, te je time pokazao koliko voli Real.

Ramos je osjetio na svojoj koži ovaj put kako je protivničkim napadačima.

Real i Atletico Madrid su utakmicu odigrali bez golova, a ovako je izgledao start Lucasa Hernandeza.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Oznake: