NaslovnicaVijestiBrazil - Hrvatska: Sve što trebate znati prije početka utakmice

Brazil – Hrvatska: Sve što trebate znati prije početka utakmice

Brazil i Hrvatska će se danas sastati u prijateljskoj utakmici na Anfieldu u 16 sati. Očekuje nas fascinantna prijateljska utakmica i ovo su pripreme pred Svjetsko prvenstvo koje je tu za nekoliko dana.

Brazil - Hrvatska

Brazil je naravno favorit za osvajanje ovoljetnog turnira u Rusiji, nakon što su imali nevjerojatnu formu u kvalifikacijonim utakmicama pod vodstvom menadžera Tite. Sve oči su uprte ka velikoj utakmici na Anfieldu danas, pogotovo na Brazilcu Neymaru koji bi trebao napraviti dugo očekivani povratak od ozljede.

Hrvatska se često smatra ‘trnom u oku’ na velikim natjecanjima, a Zlatku Daliću će na raspolaganju biti i brojni igrači svjetske klase.

Iako ove prijateljske utakmice ne mogu replicirati intenzivnu atmosferu Svjetskog prvenstva, očekuje se gužva na tribinama Liverpoolovog stadiona.

[su_no1forfootball]

Iako se očekuje da će Neymar biti sposoban za početak utakmica Brazila na Svjetskom prvenstvu – protiv Švicarske 17. lipnja – od veljače nije igrao natjecateljski nogomet. Kao rezultat toga, navijači su pomalo nervozni, budući da se turnir brzo približava.

Postoje velike sumnje o tome hoće li Neymar biti uključen u ovu utakmicu. Kao što je James Whaling iz Daily Mirrora objavio, najskuplji igrač na svijetu nije bio na treningu u četvrtak, što znači da su šanse da počne utakmicu protiv Hrvatske vrlo male.

To znači da bi Roberto Firmino također mogao biti odsutan, ali bi Philippe Coutinho trebao igrati na svom bivšem stadionu.

Coutinho je u siječnju napustio Liverpool zbog Barcelone i imao je težak početak života na Nou Campu, završio je sezonu u senzacionalnoj formi. Tite će očajnički željeti da vidi veznjaka, koji igra na desnoj strani za Barzil.

WhoScored.com je pokazao koliko je bivši Liverpoolov igrač bio dobar tijekom 2017/18.

Iako u nedelju Hrvatska neće posjedovati napadačku moć kao što je ima Brazil, oni zaista imaju neke sjajne vezne igrače koji su sposobni promijeniti tok utakmice.

Ivan Rakitić je bio važan dio Barcelone u ovoj sezoni, dok je Mateo Kovačić iz Real Madrid još jedan vrlo talentiran mladić u veznom redu. Međutim, tu je i njegov timski kolega Luka Modrić.

[su_bonus]

Navijači Liverpola možda neće biti previše željni vidjeti zvijezdu Madrida tako brzo, budući da je utakmica finala Lige prvaka bila samo prije osam dana. Nogometni novinar David Amoyal je pohvalio nastup veznjaka u pobjedi Reala u finalu od 3-1.

Brazil će se morati nositi sa nekim neugodnim napadačima. Mario Mandžukić je težak za čuvanje bilo kojoj obrani na svijetu u ovom trenutku, zatim je tu Andrej Kramarić i Ivan Perišić koji će mu pružati pomoć sa strana.

Brazil je bio nevjerojatan pod vodstvom Titea, koji je uklopio koheziju i smirenost u svoju ekipu. Međutim, očekuje nas spektakl danas na Anfieldu i naravno nadamo se velikoj pobjedi naše Hrvatske, ali i prije svega dobroj utakmici. Sretno Hrvatska!!

Moguće postave: 

Brazil: Alisson; Danilo, Thiago Silva, Miranda, Marcelo; Casemiro; Willian, Paulinho, Fernandinho, Coutinho; Gabriel Jesus.

Croatia: Kalinic; Vrsaljko, Lovren, Corluka, Pivaric; Rakitic, Modric; Pjaca, Brozovic, Kovacic; Mandzukic.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!