NaslovnicaVijestiBrazilac Adriano otkrio svoju mračnu stranu: Ovo mi je uništilo karijeru!

Brazilac Adriano otkrio svoju mračnu stranu: Ovo mi je uništilo karijeru!

Brazilac Adriano otkrio je svoju mračnu stranu, odnosno šta mu je uništilo karijeru te spriječilo ga da postane možda i jedan od najboljih napadača svih vremena.

Godinama je Adriano bušio mreže širom Italije posebno dok je igrao za Parmu i kasnije Inter. Za ta dva kluba je u sedam sezona postigao 70 golova, a ističe da mu je Inter pomogao u teškim momentima.

“Smrt mog oca me je uništila. Vječito sam bio pijan i Inter me je oporavio. Izolovao sam se, vidio sam sebe u Italiji samog, tužnog i depresivnog i počeo sam da pijem. Došao sam pijan na trening i odveli su me da spavam i Inter je prijavio da sam ozlijeđen”, počinje svoje svjedočenje Brazilac.

[su_live_koeficijenti]

“Znam da sam mnogo patio kada mi je otac umro, a bio sam srećan samo kada sam pijan i pio sam sve: Viski, vino, vodku, pivo. Mnogo piva. Nikako nisam mogao da prestanem i morao sam da napustim Inter. Razumio sam da su problem ljudi oko mene, koji su me vodili na žurke gdje su bile žene i alkohol. Nisam mislio ni na šta drugo. Vratio sam se u Brazil, odustao sam od milijuna ali sam uspio ponovo da pronađem sreću”, kaže Adriano.

Legendarni Brazilac nikada nije povratio staru formu, a igrao je za Flamengo, Corinthians, Atletico Paranense, Romu i na kraju za Miami United 2016. godine.

Javier Zanetti je jednom prilikom pričajući o Adrijanu, rekao da je on uvek posvećivao golove ocu, a da poslije njegove smrti nikako nisu mogli da ga izvuku iz depresije.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!