NaslovnicaVijestiBrazilac odbio četiri kluba: Želim samo u Manchester United

Brazilac odbio četiri kluba: Želim samo u Manchester United

Lucas Moura je spreman odbiti četiri kluba kako bi se pridružio Manchester Unitedu navodi se u izvješćima u Frnacuskoj. Menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho nije tajio želju da ojača svoje redove na transfer tržištu.

Brazilac odbio

Crveni vragovi nisu uspjeli dovesti Ivana Perišića iz Intera tijekom ljeta, a Moura je sada navodno jedan od glavnih ciljeva portugalskog stručnjaka.

Izvještaji iz Francuske tvrde da je Manchester United dobio ogroman poticaj u potrazi za potpisivanjem reprezentativca Brazila ovog mjeseca.

Telefoot tvrdi da je Moura privukao interes od Bordeauxa, Nantesa, Nicea i Real Betisa, ali je odlučio da se želi preseliti na Old Trafford.

[su_no1forfootball]

Međutim, izvješće sugerira da United ima još mnogo toga da uradi prije nego što uđe u pregovore sa PSG-om.

Također se navodi da je Manchester United spreman da dovede 25-godišnjaka na posudbu u ostatku sezone i odluči o trajnom transferu na ljeto.

No, PSG ne želi slušati ponude za posudbu Moure, jer će kako stvari stoje prodati bivšeg igrača Sao Pauloa prije zatvaranja zimskom prijelaznog roka.

Lucas Moura je ispao iz prve postave PSG-a nakon dolaska Kylian Mbappea i Neymara na ljetnom prijelaznom roku.

Brazilac, koji je dugoročni cilj Manchester Uniteda, odigrao je samo šest utakmica za gigante iz Francuske lige ove sezone.

[su_live_koeficijenti]

Tvrdi se da će transfer Lucasa Moure na Old Trafford iznositi oko 40 milijuna funti ako se dogovore oko te posudbe koja bi ga zadržala do kraja sezone u redovima Crvenih vragova.

Također se izvješćuje da je Moura samo zainteresiran za Manchester United, a ovi klubovi koji su zainteresirani za njega neamju što tražiti u PSG-u.

Manchester United je pokušao potpisati Lucasa Mouru u 2012. godini, ali ih je PSG tada pobijedio i potpisao ga iz Sao Paulo za 38 milijuna funti.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!