NaslovnicaVijestiBRAZILCI STIGLI U LONDON: Evo kako će izgledati momčad Brazila u sljedeće...

BRAZILCI STIGLI U LONDON: Evo kako će izgledati momčad Brazila u sljedeće dvije utakmice!

Brazilci su stigli u London. Evo kako će izgledati momčad Brazila u sljedeće dvije utakmice! Zvijezde brazilske reprezentacije su stigle u Englesku pred dvostruku prijateljsku utakmicu tijekom narednih osam dana.

Brazilci su stigli

Menadžer Tite je izabrao 23-članu momčad za utakmice protiv Urugvaja na Emiratesu u petak i Kameruna na MK stadionu u Milton Keynesu 20. studenog.

Brazilci su stigli u timsku bazu na Sopwell House u Hertfordshireu u ponedjeljak, jer pripreme počinju pred ove dvije utakmice.

Prvi su u bazu stigli Allan iz Napolija, Interov branič Miranda i Evertonov Richarlison u nedelju navečer nakon što su odigrali utakmice za svoje klubove tijekom vikenda.

Chelseajev Willian je stigao u ponedjeljak ujutro, nakon čega je došao i Douglas Costa iz Juventusa.

PSG-ova zvijezda Neymar je nakon toga stigao, nosio je crveno odijelo sa bejzbol kapom koja je imala njegovo ime na sebi.

Kao što je i uobičajeno u ovoj selekciji, svaki od članova momčad je pozdravio jedan drugog, kao i trener Tite.

Ekipa je trenirala u Arsenal London Colney bazi u ponedjeljak i vjerojatno će nastaviti tu prije početka utakmice na Emiratesu u petak navečer.

Vratari: Alisson (Liverpool), Ederson (Man City), Gabriel Brazao (Cruzeiro)

Braniči: Dede (Cruzeiro), Marquinhos (PSG), Miranda (Inter), Pablo (Bordeaux), Danilo (Man City), Fabinho (Liverpool), Filipe Luis (Atletico Madrid), Marcelo (Real Madrid)

Veznjaci: Allan (Napoli), Arthur (Barcelona), Casemiro (Real Madrid), Paulinho (Guangzhou Evergrande), Coutinho (Barcelona), Walace (Hannover)

Napadači: Willian (Chelsea) Douglas Costa (Juventus), Roberto Firmino (Liverpool), Gabriel Jesus (Man City), Neymar (PSG), Richarlison (Everton)

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!