NaslovnicaVijestiBrazilski Ronaldo otkrio za koga misli da će osvojiti Zlatnu loptu za...

Brazilski Ronaldo otkrio za koga misli da će osvojiti Zlatnu loptu za 2017. godinu

Brazilski Ronaldo otkrio za koga misli da će osvojiti Zlatnu loptu za 2017. godinu. Rasprava o tome tko trenutno igra najbolji nogomet na planetu je spao na dva igrača tijekom posljednjih osam godina.

Brazilski Ronaldo

Cristiano Ronaldo i Lionel Messi dosljedno su milion kilometara ispred svih ostalih, budući da je Portugalac osvojio Zlatnu loptu 2008. godine.

Od tada, dvojac je osvojio sve što je na raspolaganju u nogometu, od domaćih naslova do Lige prvaka, pa čak i Svjetskog klupskog kupa.

I na osobnoj razini, nitko drugi osim Messija i Ronalda nije postao najboljih nogometaš od 2008. godine.

[su_finale_lige_prvaka_300x250]
Da netko od njih dvojice nije pobijedio u toj utrci, bili bi jedan iza drugoga, rame uz rame, ostavljajući sve ostale daleko iza sebe za ovu prestižnu nagradu.

Oba igrača su još jednom bila sjajna ove sezone.

Barcelonin Messi je postigao nevjerojatna 54 gola u 51 utakmici ove sezone kao i 11 asistencija.

On je također pomogao svom timu da osigura treći uzastopni naslov Kupa kralja nakon što je Barca pobijedila Alavesa 3-1 na Vicente Calderonu.

Cristiano Ronaldo je jednako impresivan. On je zabilježio 36 golova u 43 nastupa u klubu, kao i 13 golova iz osam utakmica za Portugal od Septembra.

[su_finale_lige_prvaka_468x60]

Oba igrača su zaista vrlo impresivna i vjerojatno će netko od njih dvojice osvojiti ovu prestižnu nagradu za 2017. godinu.

Uz domaću sezonu koju je završila, Brazilska legenda Ronaldo, koji je i sam osvojio Zlatnu loptu dva puta, je otkrio za koga on misli da će osvojiti nagradu ove godine.

Također pročitajte: Diego Costa imenovao jedini klub u koji bi prešao ako bi napustio Chelsea

40-godišnjak je ovu nagradu osvojio u 1997 i 2002. godini, a završio je drugoplasiran 1996.

Za Fox Sport Brazilac Ronaldo je rekao: “Ove godine bi izabrao Cristiana Ronalda kao pobjednika, koji je u posljednje dvije godine bio odlučujući, bio je ključan za toliko susreta u Ligi prvaka, a sada je i u finalu. Ne zanemarujmo tu činjenicu.”

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!