Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Brazilski Ronaldo se vraća u Real Madrid u potpuno novoj ulozi

Brazilski Ronaldo se vraća u Real Madrid u potpuno novoj ulozi. Cristiano Ronaldo je možda vodeća zvijezda Real Madrida ovih dana, ali, prije portugalskog napadača, tu je još jedan Ronaldo koji je nekada vodio divove La Lige na trofej za trofejom.

Brazilski Ronaldo

Brazilski Ronaldo je možda dugo u mirovini, međutim, on je i dalje jedan od najvećih i najcjenjenijih igrača koji su obukli dres Real Madrida. A prema izvješćima u Španjolskoj, on je postavljen da se ponovo pridruži klubu u rujnu gotovo desetljeće nakon odlaska iz kluba u AC Milan.

Naravno, pet godina u mirovini i daleko od stanja u kojem bi mogao igrati, čovjek od milja poznat kao ‘debeli Ronaldo’ neće doći u Madrid kao član igračkog osoblja.

[su_euro_soccer_bonus]

Prema španjolskim novinama Marca, brazilska legenda će biti globalni ambasador u Madridu.

Uz promoviranje jednog od najvećih nogometnih klubova na svijetu, Ronaldo će savjetovati trenutnog predsjednika Reala, Florentino Pereza – čovjeka koji ga je potpisao kao igrača 2002. godine.

Zbog njegovih postignuća za španjolsku ekipu, tu je već dugo priča o sada već 39-godišnjakovom vraćanju na jedan način.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Međutim, do sada, čovjek koji je postigao 104. gola u 127 nastupa za klub nije bio u stanju da se vrati zbog svojih obaveza u ostalim ulogama diljem svijeta, uključujući i svoj rodni Brazil.

Oznake:

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?