NaslovnicaVijestiBREAKING: Jose Mourinho poslao pismo Manchester Unitedu!

BREAKING: Jose Mourinho poslao pismo Manchester Unitedu!

Novinar Miguel Delaney piše kako je Jose Mourinho poslao Manchester Unitedu pismo na šest stranica te je u istome izrazio želju da postane trener kluba sa Old Trafforda.

OIR_resizer

Nakon što je Manchester United sinoć kod kuće sa 1-0 poražen od Southamptona, čini se kako je Louis van Gaal sve bliži otkazu. Manchester United trenutno se nalazi na petom mjestu sa 37 bodova, a za četvrtim mjestom, koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka, zaostaje pet bodova.

Na početku sezone u klubu su se nadali naslovu, a sada će biti sretni ako uspiju doći do četvrtog mjesta.

Cijelu situaciju u Manchesteru pomno prati i Mourinho, koji bih želio postati novi trener Crvenih vragova. Obzirom da je trenutno nezaposlen, a Van Gaal je blizu otkaza, Portugalac je odlučio napraviti drastični korak te je čelnim ljudima kluba rekao što bih trebali napraviti kako bih stvari krenuli na bolje – između ostaloga i postaviti njega na mjesto trenera.

Menadžer ‘Posebnoga’, Jorge Mendes, sa Crvenim vragovima dogovorio je velik broj transfera stoga mu ne bih trebao biti problem dovesti Mourinha na ‘Teatar snova’.

U prošlosti Crveni vragovi nisu baš voljeli Posebnoga, koji ih je često znao ostaviti ‘kratkih rukava’. No, čini se kako bih se iz svega ovoga mogla stvoriti jedna nova ljubav. Vrijeme će reći.

[su_bet365_live_koeficijenti][su_bet365_tennis_live_stream][/su_bet365_live_koeficijenti]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!