NaslovnicaVijestiBREAKING: Ovo bi trebao biti novi vlasnik AC Milana!

BREAKING: Ovo bi trebao biti novi vlasnik AC Milana!

Sve se više piše o tome kako će sadašnji vlasnik AC Milana, Yonghong Li, prodati klub. Ni navijači nisu oduševljeni činjenicom da je klub u vlasništvu Kineza, no svidjet će im se vijest da bi novi vlasnik kluba trebao biti superbogati Talijan iz Amerike.

vlasnik AC Milana

Novi vlasnik AC Milana trebao bi biti Rocco B. Commisso, 68-ogodišnji milijarder iz New Yorka težak oko 4,5 milijarde dolara. Rocco B. Commisso rođen je u mjestu Marina di Gioiosa Ionica na jugu Italije. Prvih 12 godina svog života živio je u Italiji, a onda je njegova obitelj preselila u New York City u SAD-u.

[su_bet365_koeficijenti]

Vlasnik je Mediacona, kabelske televezije, jedne od najvećih na svijetu. Ono što je zanimljivo jest da je Rocco B. Commisso veliki zaljubljenik u nogomet. U SAD-u si je kupio klub, jedan od najvećih u povijesti Amerike. Prošle godine kupio je New York Cosmose. Momčad iz New York Cityja najpoznatija je po činjenici da je za njih sredinom 70-ih godina igrao jedan od najvećih nogometaša svih vremena – Pele. No, nije Pele jedini, za New York Cosmose igrao je i jedan od najboljih europskih nogometaša svih vremena – Franz Beckenbauer koji je za momčad iz Amerike igrao krajem 70-ih i početkom 80-ih godina.

[su_bet365_100bonus]

Javnost u Italiji oduševljena je idejom da bi se nekad veliki Milan mogao vratiti u ruke Talijana. Yonghong Li pod pritiskom je investitora, UEFA-e i javnosti i vrlo vjerojatno otići će iz kluba pognute glave. Klubu je potrebana financijska inekcija, a kineski businessman nije u stanju sve to financirati.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!