NaslovnicaVijestiBREAKING: Sir Alex Ferguson u bolnici, bori se za život!

BREAKING: Sir Alex Ferguson u bolnici, bori se za život!

Legendarni bivši trener Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson prebačen je u bolnicu i bori se za život nakon ozbiljnih zdravstvenih problema.

Trenerska ikona hitno je prebačena u bolnicu zbog moždanog krvarenja, te se bori za život, prenijeli su britanski mediji. Škotski stručnjak podvrgnut je hitnoj hirurškoj intervenciji zbog izliva krvi u mozak, nakon što je prebačen u Salford Royal bolnicu ovog jutra, i to uz policijsku pratnju.

Glasnogovornik Manchester Uniteda je rekao: “Sir Alex Ferguson je imao hitnu hiruršku intervenciju danas, uslijed moždanog krvarenja”.

[su_premierleague]

“Procedura je protekla u redu, ali će morati da provede određeni period na intenzivnoj njezi, kako bi se uspješno oporavio. Njegova porodica zahtijeva privatnost po ovom pitanju.”

Škotski trener osvojio je impresivnih 49 trofeja u svom mandatu na Old Traffordu, uključujući 13 naslova prvaka Premier lige i dvije Lige prvaka.

>> Manchester United obara svoj transfer rekord: Mourinho će platiti 158 milijuna funti kako bi aktivirao otkupnu klauzulu jednog od najboljih na svijetu

>> Dva igrača 100 milijuna! Mourinho očajnički želi ovaj dvojac na Old Traffordu

Ferguson je menadžer sa najdužim stažom u Manchester Unitedu, pretekavši rekord Sir Matta Busbyja 19. prosinca 2010. godine, na kraju završavajući karijeru sa više od 26 i po godina kao menadžer kluba.

Dobitnik je mnogih nagrada i bilježi mnoge rekorde, uključujući najviše osvajanjih titula Menadžera sezone u britanskoj povijesti nogometa. U 2008. godini, postao je treći britanski menadžer koji je osvojio više od jedne titule prvaka Europskih kupova. Dobio je titulu viteza 1999. za Kraljičin rođendan, zbog njegovih zasluga za nogomet.

[su_live_koeficijenti]

Navodno, ambulantna kola su pozvana iz njegovoe rezidencije u Chesireu oko 9h ujutru, prije nego što je prevezen u okružnu bolnicu u Macclesfieldu. Onda je prevezen u Salford Royal bolnicu u policijsku pratnju.

Njegov sin Darren Ferguson, koji je također trener, propustio je današnju utakmicu Doncastera protiv Wigan Athletica u trećoj engleskoj ligi (League One).


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!