Brendan Rodgers odlučio gdje će nakon Liverpoola

Nakon otkaza od Liverpoola, Brendan Rodgers odlučio je da će predahnuti od nogometa, ali će prihvatiti novi izazov nakon odmora. Prema pisanju Liverpool Echo-a, Rodgers je ‘razoren’ ovom odlukom Fenway Sports Grupe koja ga je otpustila nakon tri i pol godine na Anfieldu.

Rodgers

Nakon kratke pauze Brendan će navodno pregledati sve opcije koje bude imao i mogao bi prvobitno uzeti novi posao u Premier ligi ili čak i u inostranstvu.

Nije tajna da je Rodgers veliki ljubitelj europskog fudbala – naročito španske lige, a moguće je da će ga neki španski klub pokušati odvući od Premier lige.

Da li će njegov sljedeći posao biti u Premier ligi ili inostranstvu, Rodgers će jedva čekati da se vrati – i ako ponuda bude prava za njega i porodicu, on će je prihvatiti i dokazati da je odluka FSG-a bila preduhitrena.

Čini se da je Rodgers bio iznenađen odlukom FSG-a da ga otpusti nakon neriješenog rezultata sa Evertonom u nedelju, bez obzira na špekulacije koje su bile prisutne posljenjih nekoliko tjedana.

Međutim, možemo pretpostaviti da će Rodgers imati mnogo ponuda od klubova širom Europe. 42-godišnjak možda nije završio sa lijepom uspomenom na Anfieldu, ali je on zaslužan za odličnu igru Liverpoola 2013/14 sezone, kada su Redsi bili na domak tituli.
[touchcarousel id=’1′] Kladjenje forum

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)