NaslovnicaVijestiBrigama nikad kraja: Jose Mourinho se suočio sa apsurdnim problemom!

Brigama nikad kraja: Jose Mourinho se suočio sa apsurdnim problemom!

Trener Manchester Uniteda Jose Mourinho suočio sa sa neobičnim problemom u svom timu. Naime, po drugi put ove sezone u engleskim medijima je procurila vijesti koju je Mourinho želio prikriti na bilo koji način.

Mourinho pronašao rješenje

Engleski list Daily Mail izvijestio je da trener Jose Mourinho u ekipi Manchester Uniteda otvorio internu istragu usmjerenu na otkrivanju „moljca”koji otočkim medijima otkriva taktičke informacije zbog kojih prema Mourinhovem mišljenju ons kao trener ostaje bez tzv “elementa iznenađenja”.

>> Transfermarkt ažurirao cijene nogometaša: Ko su najskuplji tinejdžeri na svijetu?!

Mourinha je navodno naljutila činjenica da već  drugi put ove sezone u Engleskim medijima i socijalnim mrežama na vidjelo isplivala postava Uniteda dan pred susret.  Sastanaku na kojem Mourinho otkrije tim prisustvuju samo igrači i članovi njegovog trenerskog tima, tako da je Portugalac ubijeđen da te informacije  otkriva neko od njegovih nogometaša.

[su_bet365_100_bonus]

Mourinho je prije utakmice protiv Chelsea odlučio napraviti neke promjene, tako što je na primjer u tim uvrstio Juana Matu i Anthony Martiala, dok je čileanska zvijezda Alexis Sanchez počeo na klupi. U ovogodišnjoj sezoni ovo se je već ponovilo drugi put, a prvi puta se desilo prije meča sa  West Hamom na početku prvenstva.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!