NaslovnicaVijestiBRILJANTAN ODGOVOR: Evo što je agent Garetha Balea rekao na pitanje da...

BRILJANTAN ODGOVOR: Evo što je agent Garetha Balea rekao na pitanje da li bi Velšanin mogao otići u Arsenal!

Agent Garetha Balea, koji se u posljednje vrijeme povezuje sa odlaskom iz Real Madrida, na sjajan način je odgovorio na pitanje novinara da li bi Velšanin karijeru mogao nastaviti u Arsenalu.

Bale neće u Arsenal

Otkako je stigao na Santiago Bernabeu 2013. godine iz Tottenham Hotspura za 100 miliona eura, Gareth Bale je sa Los Blancosima osvojio čak četiri puta Ligu prvaka, a nakon pobjede u prošlosezonskom finalu protiv Liverpoola, on je priznao kako bi mogao napustiti madridski klub. Naime, izjavio je kako želi igrati iz tjedna u tjedan, a ne sjediti na klupi, što se događalo na svim važnijim utakmicama protekle sezone, te je dodao kako će sjesti i razgovarati sa svojim agentom Jonathanom Barnettom.

[su_bingo]

Barnett je jučer u intervjuu za Sky Sports dao vrlo zanimljiv odgovor na pitanje novinara da li postoji šansa da 28-godišnjak karijeru nastavi u londonskom klubu. On je rekao: “Volio bih da zaigra tamo, ali šanse za to su jednake šansama da ja odem na mjesec. Mislim da moramo razgovarati sa Real Madridom i onda vidjeti što dalje. Želi imati bolju sezonu od prošle, želi igrati više, i to je najvažnije za njega. Mislim da je on jedan od tri ili četiri najbolja igrača na svijetu. Netko poput njega mora igrati redovno. Nije u pitanju novac, želi osvojiti Zlatnu loptu i mislim da to može učiniti.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!