NaslovnicaVijestiBritanka na lotu dobila milion funti, a zatim "opljačkala" kladionicu

Britanka na lotu dobila milion funti, a zatim “opljačkala” kladionicu

Jane Park, prije nekoliko godina na lutriji dobila milion funti i nakon toga je snimljen dokumentarni film o njoj. Jane Park je jedna od najsretnijih Britanki.

Jane Park1

Naime, kada je imala 17 godina na lutriji je dobila milion funti, a dio novca je iskoristila za ugradnju silikona.

Nekoliko godina kasnije, tačnije tokom vikenda iza nas, odlučila je sreću okušati i u kladionici.

Jane je pogodila devet parova i na 20 uloženih funti dobila je 7079 funti. Kada je došla podići novac u kladionici su ostali šokirani pošto su je prerpoznali iz već spoemenutog dokumentarnog filma.

Jučer je za vijesti rekla: “Samo sam odabrala nasumične parove, vjerovatno ću otići u šoping sa ovim novcem i kupiti sebi novi par Christian Louboutin cipela ili nešto tako.”

“Još uvijek nisam sigurna šta ću uraditi sa tim novcem. Nemam nikakvih planova za odmor, ali bi mogla otići negdje za rođendan”

ssssslika
Forum kladionica
[touchcarousel id=’1′]
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!