NaslovnicaVijestiBROJE MILIJUNE: Evo koliko iznosi nova Unitedova ponuda za Matića!

BROJE MILIJUNE: Evo koliko iznosi nova Unitedova ponuda za Matića!

Manchester United ozbiljno je zagrizao za Nemanju Matića, što dokazuje nova poboljšana, izdašna ponuda koju su poslali na Stamford Bridge.

ponuda

Nemanja Matić dosegnuo je vrijednost od 50 milijuna eura. Toliko iznosi najnovija ponuda Manchester Uniteda za vezistu Chelseaja, što je za pet milijuna više od početne cijene.

[su_cashout]

Pitanje je ipak da li je to dovoljno Bluesima, jer je gazda Roman Abramovič ranije odredio da ispod 55 milijuna Srbin neće moći da ode na Old Trafford.

Casemiro: On nam nije potreban, najbolji igrači su već kod nas!

James Rodriguez otkrio tko mu je najbolji prijatelj u Bayernu

Antonio Conte otkrio kojeg bi napadača volio potpisati iz Premier lige

Dok čeka nastavak pregovora čelnika dva kluba, srpski reprezentativac trenira samostalno u Londonu, a društvo mu prave suigrači Eden Hazard i Pedro, koji su izvan stroja, pošto se oporavljaju od ozljeda. Ostatak ekipe Chelseaja je na azijskoj turneji, gdje menadžer Antonio Conte uigrava tim za narednu sezonu.

Manchester je trenutno najbliži Matiću, za koga su tijekom ovog ljetnog prijelaznog roka bili zainteresirani i Juventus, Inter i Arsenal. Iz tog “trilinga”, Torinezi su najviše zagrizli za Nemanju, ali nisu spremni platiti 45 milijuna eura, kolika je cijena za sve klubove, osim za “crvene đavole”.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!