NaslovnicaVijestiBRUTALAN POSAO ROME - Monchi dovodi dva supertalenta!

BRUTALAN POSAO ROME – Monchi dovodi dva supertalenta!

Svi znamo tko je Monchi, sportski dirketor Rome i jedan od najboljih ljudi u tom poslu. Kada on pikira dva supertalenta – oni defitivno to jesu, a kada Gianluca Di Marzio potvrdi da je ta vijest točna onda znate da je ovaj posao velika stvar i da su tek jeftina nagađanja.

Gianluca Di Marzio potvrdio je kako AS Roma želi dva supertalenta iz Ajaxa. Jedan od njih ima već 25 godina, ali svoj najbolji nogomet u karijeri počeo je igrati tek s 22-23 godine. Riječ je o Hakimu Ziyechu, Marokanac o kojem ćete puno više saznati na predstojećem Svjetskom prvenstvu gdje će on biti jedan od glavnih igrača svoje reprezentacije.

[su_champions_league_final]

Riječ je o igraču koji je imao najviše ključnih dodavanja u Europi, čak 30 više od Kevina De Bruynea. Igraču koji je imao čak 143 stvorene prilike ove sezone pri čemu je upisao 18 asistencija. Hakim Ziyech klasični je playmaker i to vrlo talentiran, riječ o igraču kojeg Roma želi kupiti prije Svjetskog prvenstva jer su uvjereni da će mu nakon SP cijena biti znatno veća. Potencijalni transfer mogao bi iznositi oko 25-30 milijuna eura.

Druga želja Rome je Justin Kluivert, sin velikog Patricka Kluiverta. Riječ je 19-ogodišnjaku koji je ove sezone upisao 11 golova i 5 asistencija. Justin je jako mlad igrač i kod njega postoji veliki prostor za napredak, a Roma se čini kao dobra okolina s obzirom da je tu Monchi kao sportski direktor koji voli mlade igrače, a i trener Eusebio Di Francesco ima iskustvo rada s mladim igračima, dobar primjer je Cengiz Under.

[su_champions_league_final]

Potencijalni transfer Kluiverta mogao bi iznositi otprilike 15 milijuna eura što je za današnje uvjete na nogometnom tržištu niska cijena za takvog nogometnog bisera. Ukoliko bi AS Roma kupovala Ziyecha i Kluiverta u paketu, nagađa se da bi to moglo biti između 40 i 50 milijuna eura. S druge strane, dolazak Ziyecha loša je vijest za Antu Ćorića jer oni igraju istu poziciju, a Ziyech je iskusniji i kvalitetniji igrač. A obojicu povezuju s Romom.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!