NaslovnicaVijestiHOĆE LI LIVERPOOL PRISTATI: Brutalna ponuda Reala

HOĆE LI LIVERPOOL PRISTATI: Brutalna ponuda Reala

Ponuda Reala Madrida je na stolu, a Redsi su na redu, da odluče hoće li pustiti svog najboljeg igrača u zamjenu za Garetha Balea.

ponuda Reala

Reprezantativac Egipta, te kirlni napadač Liverpoola Mohamed Sala se našao na meti najtofejnijeg evropskog kluba Real Madirda, tako tvrdi selektor Egipta Hector Cuper.

Bez obzira što je Liverpool potpisao petogodišnji ugovor, Salah je sa svojim dobrim utakmicama privukao pažnju mnogih evropskih velikana, a da je favorit za dovođenja Salaha Real Madrid.

[su_live_koeficijenti]

“Ja sam prije par dana dobio informaciju kako je Real Madrid zainteresovan za Salaha, ali ne želim da požurim stvari”, rekao je argentinski stručnjak za On Sports, te dodao:

“Što se mene tiče, on je sada u odličnoj poziciji, te bi tu trebao i ostati.”

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Mohamed Salah je ove sezone zabio 20 golova u svim takmičenjima, te je upisao pet asistencija, a sa 16 golova je trenutno najbolji strijelac Premiershipa.

Predsjednik kraljevskog kluba Florenitno Perez spreman je za Salaha ponuditi Garetha Balea i još novca, kojeg vidi kao najbolje rješenje za dodatak napada Reala, prenosi španski medijii.

Realovo pojačanje od 45 milijuna eura – Vinicius Junior, 17-ogodišnji napadač kojeg je Real Madrid ovo ljeto kupio te ga ostavio na posudbi u Flamengu kako bi svoj talent brusio u Brazilu. Ovaj tjedan po prvi će puta u svom životu upoznati svoj novi klub.

Tri dana prije utakmice Real Madrid – Barcelona, najvećeg derbija na svijetu, mladi napadač iz Brazila je doputovao u prijestolnicu Španjolske kako bi upoznao svoje buduće suigrače, prostorije kluba, trening kamp i naravno – nogometni hram Santiago Beranbeu. a


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!