NaslovnicaVijestiBuffon: Donnarumma je spreman da me zamijeni

Buffon: Donnarumma je spreman da me zamijeni

“Donnarumma je spreman da me zamijeni na golu reprezentacije.”

Kapetan Juventusa i Italije, Gianluigi Buffon, rekao je da je 18-godišnji Gianluigi Donnarumma spreman da ga zamijeni na golu reprezentacije.

donnarumma je spreman

“Donnarumma je vratarom s izuzetnim fizičkim i mentalnim kvalitetama. Po godinama, može mi biti sin, a već je spreman biti prvi vratar Milana i reprezentacije.”, rekao je Buffon za agenciju ANSA.

Donnarumma je u utorak prvi put počeo utakmicu za reprezentaciju Italije, u prijateljskom susretu s Nizozemskom, dok je Buffon bio na klupi. Buffon (39) je reprezentativac Italije od 1997. godine. Kako je rekao, nije mu strano da sjedi na klupi.

“Nitko nije vječan. I drugi imaju pravo na priliku da igraju”, kazao je Buffon, koji je 168 puta nastupio za nacionalni tim.

Donnarumma je dobio šansu da brani za Milan sa samo 17 godina, dok je tu ekipu vodio srpski trener Siniša Mihajlović. U međuvremenu se ustalio u timu, a prošle godine je i debitirao za reprezentaciju.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

AC Milan, za koji nastupa mladi Donnarumma trenutno se nalazi na sedmom mjestu talijanskog šampionata sa 53 boda nakon 29 odigranih utakmica, a sljedeću utakmicu igraju protiv posljednjoplasirane Pescare početkom sljedećeg mjeseca.

18-godišnji vratar je ove sezone branio 29 puta u Seriji A, dvva puta u Kupu Italije i jednom u Superkupu. Primio je ukupno 36 golova. Prije prvog tima Milana nastupao je za mlađe selekcije ovog kluba.

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!