NaslovnicaVijestiTko će biti nasljednik velikog Buffona? Evo koga on vidi u toj...

Tko će biti nasljednik velikog Buffona? Evo koga on vidi u toj ulozi!

16-godišnji vratar Gianluigi Donnarumma punio je naslovnice ranije ove sezone kada je debitirao za AC Milan. Sada, nekoliko mjeseci kasnije, mnogi mladog Talijana smatraju budućim nasljednikom velikog Gianluigija Buffona.

OIR_resizer

Donnarumma je pod vodstvom Siniše Mihajlovića upisao 12 uzastopnih nastupa u Seriji A, a Buffon (38), koji je na zalasku karijere, vidi nešto posebno u mladiću.

“On radi sjajne stvari, ne boji se igrati na velikim stadionima poput San Sira. Dres AC Milana utječe na njega”, rekao je legendarni Gianluigi Buffon za Gazzettu dello Sport.

“Posjeduje važne tehničke i psihičke sposobnosti. Ima solidnu reakciju. Ono što mi se najviše kod njega sviđa jest što je smiren, što je jak u glavi, to je ključna stvar za dobru karijeru.”

“I želio bih reći medijima da mu pomognu da raste postepeno, a ne da mu na leđa stavljaju preveliki pritisak. Inteligentan je i takav bi trebao biti u svojim godinama.”

Veliki su to riječi od strane jednog od najboljih vratara svih vremena i njegovog sunarodnjaka. Hoće li Donnarumma znati kako živjeti sa tom misli?

[su_bet365_rukomet_bonus]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

 

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!