NaslovnicaVijestiBuffon otkrio što je potrebno Juventusu kako bi ostvario ovogodišnje ciljeve

Buffon otkrio što je potrebno Juventusu kako bi ostvario ovogodišnje ciljeve

Vratar Juventusa Gianluigi Buffon otkrio je što je ‘Staroj dami’ potrebno kako bi ostvarila svoje ciljeve ove sezone. Legendarni vratar smatra da je Juventusu potreban ‘natjecateljski bijes’ kako bi ove sezone osvajao titule. Juventus je trenutno prvi konkurent u Serie A za osvajanje trofeja, a nastupaju i u Ligi prvaka

Buffon otkrio

“Pobjeda nad Napolijem pokazala je da imamo nevjerojatnu moć kada dodamo gas. Ponosan sam što igram u timu kao što je ovaj, jer smo reagirali nakon prvog poluvremena.”, rekao je Buffon.

Gianliuigi Buffon je zatim rekao da bi svi igrači Juventusa trebali biti kao hrvatski nogometaš Mario Mandžukić, koji je po njegovom mišljenju ‘agresivni gorila’.

“Ako želimo uspjeti moramo biti kao Mario Mandžukić, on je agresivni gorila”, dodao je Buffon.

Juventus je prvi na tabeli Serije A sa 66 bodova, odnosno ima sedam više od drugoplasirane Rome. Ekipa iz Torina je na dobrom putu da osvoji i šesti uzastopni Scudetto, a želja im je i titula u Ligi prvaka.

“Natjecateljski bijes je od suštinskog značaja za nekog tko stalno želi pobjeđivati.”, rekao je Buffon za italijanske medije.

Juventus će u sljedećem kolu italijanske Serie A, za tri dana igrati protiv Udinesea u gostima. Utakmica protiv Porta očekuje ih 14. ožujka na Juventus Areni. Juventus ima prednost od 2-0 iz prve utakmice, a favoriti su i u drugom susretu, i od njih se očekuje prolazak u 1/4 finala.

Najnovije vijesti

Jurgen Klopp: Jako mi je žao, ispričavam se i suosjećam s...

0
Liverpool je doživio značajan udarac u svojim ambicijama osvajanja prvenstva. Na Goodison Parku, u gradskom derbiju, pretrpio je poraz od Evertona rezultatom 2:0. Liverpool...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!