NaslovnicaVijestiBUFFONOVE SUZE BOLE: Zahvalio mu se cijeli svijet!

BUFFONOVE SUZE BOLE: Zahvalio mu se cijeli svijet!

Reprezentacija Italije se nije uspjela plasirati na Svjetsko prvenstvo, nakon 60 godina Italija neće igrati na velikom Mundijalu, a Buffonove suze bole mnogo navijače širom svijeta.

BUFFONOVE SUZE BOLE

Italija na San Siru nije mogla da pobijedi reprezentaciju Švedske, te time da se kvalifikuje na Svjetsko prvenstvo koje se igra u Rusiju 2018. godine!

Nakon 60 godine talijane nećemo gledati na Munadijalu, nešto što je potreslo Buffona, a i navijače jeste san Buffona. On je sanjao da će se od reprezentacije Italije oprostiti na Svjetskom prevnstvu u Italiji, ali ipak njegov san se neće ostvariti, te je zbog toga zaplakao.

Poslije utakmice Buffon je plakao kao malo dijete, jer je shvatio da mu je to posljednja utakmica za reprezentaciju. Mnogi novinari, navijači i igrači su mislili da će se Buffon predomosliti, ali ipak legendarni golman sav u suzama je potvrdio da više neće nastupati za reprezentaciju Italije.

“Ne plačem samo zbog sebe, već cijelog talijanskog nogomet. Ovo je bila moja posljednja utakmica za reprezentaciju. Mnogo mi je žao”, rekao je Buffon, pa nastavio:

“Cijeloj momčadi je žao što se ovo dogodilo. Želio bih se svima zahvaliti na podršci tokom ovih svih godina, te fantastičnih trenutaka koje sam imao u reprezentaciji Italije.”

Mnogi nogometaši su se zahvalili Buffon na svemu ono što im je pružao u dresu Italije. Svi su tužni što Buffon više neće braniti za Italiju, ali ipak sami Buffon je zadovoljan.

[su_tenis_live_streaming]

Mnogi poznati nogometaši ‘skinuli su kapu sa glave’ Buffonu, a pored nogometaša tu su još mnogobrojne slave ličnosti!

“Ovo se zove nogomet. Želio bih ostalim momcima poželiti puno sreće u budućnosti. Nažalost, nismo skupili dovoljno za prolaz, ali ovo može biti kao primjer u budućnosti”, rekao je Buffon, te nastavio:

“Žao mi je zbog djece koja sanjaju da igrau za reprezentaciju. Mislim da ovo nije samo meni posljednja utakmica već da su tu još Chiellini, Barzagli I De Rossi, i on zaslužuju sve najbolje.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!