NaslovnicaVijestiBundesligaško čudo od djeteta bira između Arsenala i Manchester Uniteda

Bundesligaško čudo od djeteta bira između Arsenala i Manchester Uniteda

Zimski prijelazni rok je za tjedan dana, a glasine o transferima se počinju polako povećavati. Povijesno gledano, nije se mnogo velikih transfera dogodilo u siječnju, ali niz engleskih kluboa nesumnjivo će željeti dodati neku kvalitetu u svoje ekipe sljedećeg mjeseca.

Bundesligaško čudo od djeteta

Iako izgleda da će Manchester City pobjeći sa naslovom Premier lige, Chelsea, Manchester United, Liverpool i Arsenal će biti aktivni na tržištu dok se bore za mjesto u prva četiri u Engleskoj.

Međutim, neće samo dolaziti nova pojačanja, nego će i odlaziti neki igrači.

Arsene Wenger će tražiti da razriješi budućnost Alexisa Sancheza i Mesut Ozila, dok je budućnost Henrikha Mkhitaryana i Luke Shawa u Manchester Unitedu i dalje nejasna.

[su_no1forfootball]

S toliko velikih imena navodno nesretnih u svojim klubovima, prijelazni rok u siječnju ima potencijal da postane izuzetno uzbudljiv.

Sa zimskim prijelaznim rokom koji će se otvoriti sljedećeg tjedna, The Mirror izvještava da su Arsenal, Manchester United i Chelsea svi usmjereni na transfer za Leverkusenovog Leon Baileya.

Iako su sva tri zainteresirana za osiguravanje usluga Jamajčanina, vjeruje se da je Arsenal prvi u redu za njegov potpis, dok je Arsene Wenger pripremio ponudu od 30 milijuna funti.

Nakon što je prošlog ljeta izgubio Alex Oxlade-Chamberlaina od Liverpoola i nesigurnost oko budućnosti Alexis Sancheza i Theo Walcotta, Wenger će željeti da doda 20-godišnjaka u svoje napadačke opcije.

Jamajčanin je posljednjih godina uživao u meteorijskom porastu, a sada je viđen kao zvijezda u budućnosti.

[su_bonus]

Svoj debi u profesionalnom nogometu je napravio tek u 2015. godini u belgijskom klubu Genku i zaista je impresionirao tijekom svoje dvije sezone u klubu.

Zabilježeno je da su Manchester United i Chelsea također bili zainteresirani za potpisivanje mladog igrača prošlog ljeta, ali je na kraju produžio ugovor u Leverkusenu.

I dalje je nastavio svoj razvoj u Njemačkoj, postigavši osam golova u 16 utakmica za Leverkusen ove sezone.

Iako ima još pet godina ugovora nakon što se prošlog ljeta preselio u Njemačku, vjeruje se kako će ponuda od 30 milijuna funti biti dovoljna da prisili njegove trenutne poslodavce da mu dopuste odlazak.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!