Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Čak i moj sin želi njegovo ime na dresu, a ne moje, otkriva Rooney

Čak i moj sin želi njegovo ime na dresu, a ne moje, otkriva Rooney. Mjesto kapitena Manchester Uniteda u Roy Hodgsonovoj ekipi je pod prijetnjom – napadač je otkrio da čak i njegov sin više voli Leicester Cityjevog napadača.

Čak i moj sin

Čak i sin Wayne Rooneya ne želi ime svog oca, kapitena engleske reprezentacije na leđima svog dresa.

Rooneyev položaj u Roy Hodgsonovoj ekipi nalazi se pod prijetnjom zbog impresivnih izvedbi Harry Kane-a, Jamie Vardyja i Dele Allija ove sezone.

Kapiten Manchester Uniteda je objavio da je njegov sin također odbacio priliku da se ime njegovog oca upiše na njegovom dresu engleske reprezentacije – i umjesto toga se odlučio za vodećeg strijelca Leicester Cityja.

“Moj sin me pitao kako da dobije dres sa imenom Jamie Vardyja na leđima!”, rekao je Rooney za ITV.

“Očito je da je utjecaj koji ima u Premier ligi i u Engleskoj sada, doprinio mnogo tome da ga ljudi na Otoku zavole, a to je super za engleski nogomet, ako on i dalje nastavi da postiže golove.”

[su_bet365_live_koeficijenti]

Igrajte našu nagradnu igru svakim danom na našem forumu i osvojite 10€. Vrlo jednostavno, registrujete se na forum i počnite pogađati parove koje vam mi predložimo. Ništa ne morate uplaćivati, vaše je samo da pogodite parove i bit ćete isplaćeni na Bet365.

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

REGISTRUJ SE NA FORUM!

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

Oznake: