NaslovnicaVijestiCampbell: Ova zvijezda Arsenala može biti jedan od najboljih u svijetu

Campbell: Ova zvijezda Arsenala može biti jedan od najboljih u svijetu

Ova zvijezda Arsenala može biti jedan od najboljih u svijetu, rekao je igrač Arsenala. Joel Campbell je podržao Hectora Bellerina i rekao da on može postati jedan od najboljih desnih bekova na svijetu.

Ova zvijezda Arsenala može biti jedan od najboljih

Njih dvojica djeluju po desnoj strani Arsenala i stvorili su neko partnerstvo, Joel na krilu, a Bellerin na beku, gdje se Bellerin ustalio kao igrač prvog tima u proteklih godinu dana – zbog čega je francuski internacionalac Mathieu Debuchy tražio transfer u Bordeaux u Ligu 1.

Campbell uživa u svojoj najboljoj sezoni sa Arsenalom otkako je stigao u 2011. godini.

On smatra da 20-godišnji Španac ima potencijal da bude najbolji na svijetu, a istovremeno priznajući da je njihova komunikacija ključna stvar u tome što su tako dobar tandem.

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

“Mi govorimo isti jezik, tako da je mnogo lakše komunicirati jedan sa drugim”, rekao je za zvanični sajt kluba.

“Mi uživamo u dobrim odnosima na terenu i van njega. To nam pomaže kad igramo, govoreći jedni sa drugima, pomažući i to vam dokazuje da dajemo sve od sebe za ovaj tim.”

“On to sada pokazuje, ali on je još uvijek vrlo mlad i ima dug put pred njim. Mislim da najbolje od Hectora tek dolazi, uskoro ćemo to saznati.”

Bellerin je odigrao već 27 utakmica za Arsenal ove sezone i igrao je u finalu FA kupa prošle sezone kada su Topnici uspjeli da poraze Aston Villu na Wembleyu rezultatom od 4-1.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!