NaslovnicaVijestiCannavaro mijenja Contea na klupi Italije?

Cannavaro mijenja Contea na klupi Italije?

Legendarni talijanski reprezentativac i nekada najbolji igrač svijeta, Fabio Cannavaro, potvrdio je da se nada da će naslijediti Antonija Contea na poziciji izbornika reprezentacije.

Cannavaro mijenja Contea

Bivši igrač Intera, Juventusa i Real Madrida je sa reprezentacijom osovjio Svjetsko prvenstvo 2006. godine, a iste godine je i proglašen najboljim igračem na svijetu. Ukupno je 136 puta nastupio za svoju zemlju, a nakon završetka karijere okušao se u trenerskom poslu, te je trenirao Guangzhou Evergrande i Al-Nassr.

Sada je spreman učiniti korak naprijed i postati izbornik, a za engleski Sky Sports je priznao da želi preuzeti svoju reprezentaciju nakon što je Antonio Conte potvrdio da će napustiti tu poziciju nakon predstojećeg Europskog prvenstva.

“Volio bih postati izbornik reprezentacije. To je teška uloga, ali ja znam okolinu, igrao sam tu 15 godina. Kada se bivši igrač počne baviti trenerskim poslom, mnogi su mišljenja da nema dovoljno iskustva i to ne razumijem.”

“To je nogomet, Pepu Guardioli nisu govorili da mu je potrebno trenersko iskustvo, a trenirao je Lionela Messija, Samuela Eto’oa i Ronaldinha. Da je kojim slučajem taj period bio loš, i za njega bi rekli da nema dovoljno ikustva.”

Ranije ovog mjeseca je potvrđeno da će Antonio Conte napustiti izborničku poziciju ovog ljeta nakon završetka EURO-a, nakon čega će talijanski nogometni savez imenovati svog novog izbornika.

Iako ima samo 42 godine i ne toliko iskustva u ovom poslu, Cannavaro vjeruje da je dobar kandidat za tu poziciju.

[su_bet365_watch_live_football_mali]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!