NaslovnicaVijestiCapello: Ronaldo bi trebao ispitati svoju savjest prije kritikovanja suigrača

Capello: Ronaldo bi trebao ispitati svoju savjest prije kritikovanja suigrača

Talijanski trener i donedavni izbornik ruske reprezentacije izjavio je da bi igrača Real Madrida Cristiano Ronaldo trebao ispitati svoju savjest prije dovođenja u pitanje kvaliteta njegovih suigrača, što je uradio nakon poraza u gradskom derbiju protiv Atletico Madrida prošle subote.

Ronaldo bi trebao ispitati svoju savjest prije kritikovanja suigrača

 

Antoine Griezman je u drugom poluvremenu odlučio ko je glavni u španjolskoj prijestolnici, a “kraljevski” klub je tim porazom ispao iz utrke za titulu prvaka La lige.

Nakon utakmice isfrustrirani Ronaldo je rekao: “Da su svi igrači na mojoj razini, možda bismo bili i prvi u ligi”, čime je podcijenio kvalitet svojih suigrača.

Portugalac je kasnije pojasnio svoju izjavu, dodavši da su ga pogrešno protumačili, i da se njegova izjava odnosila na fizičku spremnost igrača.

Međutim, talijanski stručnjak Capello nije impresioniran njegovim komentarima i vjeruje da Ronaldo trebao komentarisati i sopstvenu igru protiv Atletico Madrida kada je promašio dvije odlične prilike za gol.

“Možda se možemo složiti sa Ronaldom i potvrditi da neki igrači nemaju kvalitet dostojan Real Madrida. No, u isto vrijeme, Ronaldo je taj koji je promašio dvije čiste prilike protiv Atletico Madrida, pa, prije nego što je kritikovao svoje usigrače, trebao je ispitati svoju savjest i razmisliti o svojoj igri.”

[su_williamhill_bet10get20_mali]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!