NaslovnicaVijestiCapital One kup: Manchester City preko penala do trofeja

Capital One kup: Manchester City preko penala do trofeja

Manchester City preko penala do trofeja. Manchester City je postao prvak Capital One kupa nakon što su pobijedili Liverpoola u dramatičnom izvođenju penala.

Manchester City preko penala do trofeja

City je postigao pogodak preko Fernandinha četiri minute poslije početka drugog poluvremena, sa udarcem sa desne strane kaznenog prostora, lopta se jednostavno provukla ispod nogu Simona Mignoleta.

Liverpoolov Philippe Coutinho je poravnao na odbijenu loptu, nakon što je Adam Lallana pucao i pogodio stativu sa preostalih sedam minuta, što je donijelo klubu sa Anfielda produžetke.

Nakon što su se produžetci završili bez pogodaka i rezultat na semaforu i dalje stajao 1-1, dva tima su otišla na penale.

[su_bet365_watch_live_football_mali]

Prvi penal je izveo Emre Can koji je uspio pogoditi, zatim igrač Cityja koji je postigao jedini gol za City u ovoj utakmici, Fernandinho promašuje penal.

Zatim je u Liverpoolovoj ekipi pucao Lucas koji također nije uspio, a zim pravo rasulo kluba sa Anfielda.

Dok su Coutinho i Lallana još promašili penale za Liverpool, na drugoj strani su pogodili Navas, Aguero i Toure za pobjedu i osvajanje trofeja kluba sa Etihada.

Sudija ove utakmice je bio Michael Oliver, koji je podijelio deset žutih kartona, pet za Liverpool i pet za Manchester City.

Donosimo vam dobitne listiće naših vjernih čitatelja i naravno način na koji smo zaradili 10.000 €. Na našem forumu možete pratiti tipove koje predlažemo na dnevnoj bazi, registrirajte se i kladite se sa nama. Također ćemo vam dati priliku da pokupite bonus od 200€ ukoliko ste novi igrač. Sve što trebate uraditi jeste da se registrujete. Ispod imate sve linkove koji će vam pomoći da postanete profesionalni kladioničar.

DOBITNI LISTIĆI

EVO KAKO SMO ZARADILI NA KLADIONICI 10.000€

REGISTRIRAJ SE NA SVIJETKLADJENJA FORUM

[su_bet365_200_bonus_mali]
[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!