NaslovnicaVijestiCapello: On je jedini igrač koji me podsjeća na Pirla

Capello: On je jedini igrač koji me podsjeća na Pirla

Juventus je u derbiju kola savladao Romu sa minimalnih 1:0, bivši talijanski trener Fabio Capello je pronašao svog miljenika iz ekipe stare dame.

Capello

Fabio Capello smatra kako je Miralem Pjanić odličan igrač, te ga podsjeća na legendarnog veznjak Andrea Pirla.

“U Juvenutsu svi igrači su u službi momčadi, ni jedna druga ekipa to nema, jedan drugog ‘guraju’ da budu bolji. Uživam da gledam takav nogomet”, rekao je Fabio Capello, te dodao:

“Kada se radi o individualnim karakteristikama igrača – tu me je najviše impresirao Miralem Pjanić, on je jedini igrač na svijetu koji me podsjeća na Pirla.”

[su_live_koeficijenti_v2]

“Kada u momčadi imate igrač kao što je Pjanić onda vam je sve jednostavno. Kada ima loptu u nogama – radi sve fantastično, on odlično dribla, kreće se, te ima odličnu tehniku. Zbog toga ga je Allegri i doveo u Juventus”, tvrdi Fabio Capello.

Nakon utakmice pričao je i reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić, te kaže kako Juvenuts nije kao Roma.

“Želimo da pobijedimo sve utakmice što sam na ostale do kraja sezone. Ove godine ima zasita mnogo odličnih ekipa koje se bore za Scudetto: Napoli, Inter, Roma i Lazio”, kaže Pjanić, te nastavlja:

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Svi oni žele da naša momčad prestane sa pobjedama, a nama to daje odličnu motivaciju. Želimo da uradimo nešto spektakularno, a to jeste da pobjeđujemo do kraja sezone.”

“Ljudi misle da mi jednostavno lagano pobijedimo, ali to nije tako. U stvaranosti mi odlučimo da svim silama da uradimo, te mnogo radimo, napredujemo. Kada sam bio u Romi, igrali smo dobar nogomet i uvijek smo govorili sebi: Ovo je ta godina, sada smo jači. Ovdje nije takva situacija”, tvrdi popularni Mire.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!