NaslovnicaVijestiCarlo Ancelotti otkrio tko bi ga mogao naslijediti na klupi Bayerna

Carlo Ancelotti otkrio tko bi ga mogao naslijediti na klupi Bayerna

Trener Bayern Munchena Carlo Ancelotti izjavio je kako bi volio da ga njegov kolega na klupi Hoffenheima, Julian Nagelsmann, naslijedi u bavarskom klubu.

Carlo Ancelotti bi volio da ga naslijedi Nagelsmann

Talijanski stručnjak je u Minhen stigao kao zamjena za Pepa Guardiolu prošlog ljeta, te je nastavio dominaciju u Bayerna u Njemačkoj i ove sezone.

Iako želi ostati dugo na Alianz Areni, Ancelotti već razmišlja o svom mogućem nasljedniku, a smatra da je pravi čovjek za to mladi trener Hoffenheima, 29-godišnji Nagelsmann, čiji je klub trenutno jedini neporažen ove sezone u pet najjačih europskih liga.

“Volio bih da Julian Nagelsmann postane trener Bayerna jednog dana”, rekao je Talijan te nastavio: “Postoji mogućnost da postane trener Bayerna za 10 ili 20 godina. On zasigurno ima kvalitetu, radi sjajan posao u ovom trenutku i želim mu sve najbolje.”

“Međutim, ja planiram ostati ovdje još 10 godina, pa zašto ne i 20? Imam ugovor na tri godine, osjećam se dobro. Osjećam se kao kod kuće u ovom klubu, u ovom fantastičnom gradu, gdje ni mediji nisu loši. Ovo nije trenutak za razgovor o mom ugovoru. Još uvijek ima vremena za to, samo želim uživati u dobroj sezoni.”

Nagelsmann je postao najmlađi trener u povijesti Bundeslige, kada je imenovan za trenera Hoffenheima i februaru/veljači prošle godine, kada je imao samo 28 godina.

[su_euro_soccer_bonus]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!