NaslovnicaVijestiZvijezda Bayerna šokirala izjavom: "Moram biti iskren i priznati da ne vjerujem...

Zvijezda Bayerna šokirala izjavom: “Moram biti iskren i priznati da ne vjerujem da ćemo obraniti naslov”

Bayern se suočava s ozbiljnom krizom. Nakon poraza od lidera Bayer Leverkusena (3:0), što je rezultiralo povećanjem zaostatka aktualnog prvaka za jedinim konkurentom za naslov, te nakon izgubljene prve utakmice prve nokaut runde Lige prvaka protiv Lazija (1:0), gdje su gosti pali bez udarca na gol, sada se pojavljuje još jedan šok.

Bayern je doživio treći uzastopni poraz, ovaj put od srednje rangiranog Bochuma (3:2) u Bundesligi. Posljednji put se nešto slično dogodilo proljeća 2015. Nezaustavljivi Leverkusen je ponovno pobijedio, povećavajući zaostatak Bayerna za vodećom momčadi na čak 8 bodova. S obzirom na trenutačni uspon Leverkusena i kontinuirane poraze Bayerna, novinari su nakon gubitka u Bochumu postavili ključno pitanje: Može li Bayern obraniti naslov?

“Sada to više nije tako realno. Teško je povjerovati da je to moguće, ali smo vjerovali i prošle sezone kada je bilo teško, pa smo uspjeli. Zato i dalje vjerujemo i moramo se što prije vratiti na pravi put”, odgovorio je Thomas Tuchel. Leon Goretzka je izrazio svoje razočaranje riječima: “Ovo je horor koji ne prestaje. Moram biti iskren i priznati da ne vjerujem da ćemo obraniti naslov.”

Navijači Bayerna su bijesni zbog takvog stava trenera i jednog od ključnih igrača. Važno je napomenuti da je klub posljednji put ostao bez njemačkog naslova 2012. godine, a zatim je osvojio čak 11 uzastopnih titula. Zbog toga su navijači frustrirani što se čelnici Bayerna povlače iz borbe za naslov, iako ima još 12 kola do kraja prvenstva.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!