NaslovnicaVijesti"Carlos Bacca je trebao preći u Real Madrid"

“Carlos Bacca je trebao preći u Real Madrid”

Izvršni predsjednik AC Milana Adriano Galliani otkrio je da je napadač njegovog kluba Carlos Bacca trebao potpisati za Real Madrid da je Carlo Ancelotti ostao trener španjolskog kluba.

Carlos Bacca je trebao preći u Real Madrid

Bacca je stigao u Milan iz Seville prošlog ljeta, i u 25 nastupa je postigao 13 golova, uključujući i gol u pobjedi protiv Genoe rezultatom 2-1 prošlog vikenda.

Međutim, kako priznaje Galliani, Kolumbijski reprezentativac je mogao nositi dres Real Madrida da “kraljevski” klub nije smijenio Carla Ancelottija, koji ga je želio dovesti u klub.

[su_netbet_psgchelsea]

 

“Carlos Bacca je trebao preći u Real Madrid. Carlo Ancelotti mi je pričao o njemu. Da je ostao na klupi Real Madrida, Kolumbijac bi vjerovatno postao novi igrač Real Madrida.”

“On ima posebno oko za postizanje golova. Pratio sam ga posljednje dvije godine, svidio mi se, i on, a i njegov bivši trener Unai Emery, za kojeg mislim da je vrhunski trener. Emery mi je rekao da su male šanse da Bacca pređe u Milan, jer je znao za interes Carla Ancelottija.”

Galliani je također pohvalio i bivšeg defanzivca Chelseaja, Brazilca Alexa, te da Milan ne bi trebao završiti niže od trećeg mjesta ove sezone.

“Alex je vrhunski defanzivac. Njegova kvaliteta tokom cijele karijere govori sama za sebe. Njegovi vrhunski nastupi u posljednje vrijeme nisu slučajni.”

“Mi imamo dobru ekipu i spremni smo to i pokazati. Ovo je ekipa koja se bori za treće mjesto u Seriji A. Međutim, nismo ni na koji način inferniorniji u odnosu na ostale ekipe koje se bore za isti cilj.”

Tim iz Milana se trenutno nalazi na šestoj poziciji u ligi sa 43 osvojena boda iz 25 odigranih utakmica. Od trećeg mjesta su udaljeni šest bodova, a trenutno su na nizu od devet utakmica bez poraza u svim takmičenjima.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!