NaslovnicaVijestiCarlos Bacca: Protiv Intera želim postići gol rabonom

Carlos Bacca: Protiv Intera želim postići gol rabonom

Napadač AC Milana Carlos Bacca izjavio je da želi ponoviti pogodak protiv Carpija u na gradskom derbiju protiv Intera u nedjelju.

Foto LaPresse - Spada 13 gennaio 2016 Milano  ( Italia) Sport Calcio Milan - Carpi  Coppa Italia  TIM Cup 2015 2016 - Quarti di finale  " Stadio San Siro " Nella foto:  bacca gol 1-0 Photo LaPresse - Spada 13 01 2016 Milan ( Italy) Sport Soccer Milan - Carpi  Italian Cup - TIM Cup 2015 2016 - Quarter Finals  - " San Siro  Stadium " In the pic:   bacca goal 1-0

Iako je ranije kažnjen od strane Siniše Mihajlovića zbog pokušaja postizanja takvog gola i protiv Palerma, 29-godišnji Kolumbijac je sjajno pogodio rabonom u pobjedi protiv Carpija u talijanskom kupu, rezultat je bio 2-1.

Izjavio je da bi bio sretan kada bi postigao gol protiv velikih gradskih rivala, a također je i priznao da će nastaviti pokušavati postizati golove rabonom.

“Svaki nogometaš zamišlja kakav bi gol želio postići. Neki sanjaju kako postižu gol sa sredine terena, neki sanjaju kako daju gol makazicama”, rekao je za talijansku LA Gazzettu dello Sport i nastavio: “Oduvijek sam želio postizati golove rabonom. Pokušavao sam to u svim klubovima u kojima sam igrao, i nisam uspijevao pogoditi sve do prije par dana i utakmice protiv Carpija.”

“Znam da me je Mihajlović kritikovao zbog neuspješne rabone protiv Palerma, ali ja sam bio uvjeren da ću pogoditi i da je to najbolja opcija za postizanje gola. Bilo bi sjajno kada bih gol protiv Carpija ponovio i protiv Intera, a sigurno ću pokušati ukoliko dobijem priliku. Na kraju krajeva, najvažnije je postići gol, nije bitno kako i pobijediti.”

Milan je neporežan u posljednjih pet utakmica u svim natjecanjima, dok je pao sa vodeće pozicije u Seriji A i ima samo jednu pobjedu ove godine. No, Bacca vjeruje kako u ovakvim derbijima forma ne igra nikakvu ulogu.

“Derbiji su poput finala, potrebno je samo pobijediti. Znam da Inter nije u dobroj formi u ovom trenutku, ali ovo su utakmice koje ne slijede uobičajenu logiku. Treba nam pobjednički mentalitet kako bismo osvojili tri boda.”

Bacca je postigao tri gola u posljednja tri nastupa za Milan, što je ukupno 12 golova ove sezone. Kolumbijski reprezentativac vjeruje da se poboljšava iz utakmice u utakmicu i da se polako navikava na život u Italiji.

“Zadovoljan sam svojim nastupima. Serija A je veoma taktička i fizički zahtijevna liga, ali mislim da sam se dobro prilagodio. Svaki put kad izađem na teren osjećam da moje samopouzdanje raste. Nadam se da ću postići još mnogo golova, i pomoći Milanu da bude što bolji. Želim da ovaj tim uz mene bude bolji.”

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!